Геннадій Кернес прийняв у міськраді харківських випускників

/Files/images/kominternovskiy_rayon/novini_2017/гепа.jpg Харківський міський голова Геннадій Кернес 29 червня прийняв у мерії випускників Харківської гімназії №82 та Харківської гімназії №46 ім. М. В. Ломоносова.

Минулої суботи під час випускних балів міський голова запросив їх на екскурсію до міськради, і вже колишні школярі скористалисяцим запрошенням.

Сьогодні Геннадій Кернес показав їм свій робочий кабінет, розповів про робочий день.«Як бачите, ніяких хоромів тут немає, двері тут завжди відкриті. У цьому кабінеті працюю з людьми, а також приймаю ті чи інші рішення, важливі для життєдіяльності Харкова», - зазначив міський голова.Геннадій Кернес довго спілкувався з випускниками й відповів на різноманітні питання - і особисті, і загальноміські, які стосувалися тих чи інших проблем міста.
Також гості побували в малій та великій сесійних залах, в залі прийому ВІП-делегацій, на оглядовому майданчику, розташованому на даху мерії.Школярі подякували міському голові за екскурсію, а випускниця Ольга Соломаха від всієї гімназії №82 привітала Геннадія Кернеса з днем ​​народження, що минув днями.«Колись ви навчалися в нашій гімназії, і ми відчуваємо гордість за це.Ви досягли великих висот. Але ми хочемо побажати, щоб у вас завжди було натхнення і час для підкорення нових вершин.
Ставши мером міста Харкова, ви не тільки запалили свою зірку, а й своїм прикладом запалили чимало маленьких зірочок. Ви показали молоді, що потрібно наполегливо працювати і розвиватися, причому не за кордоном, а в рідній країні, в рідному місті, і тоді буде результат. Ось вам, наприклад, вдалося перетворити Харків на європейське місто», - сказала випускниця.Геннадій Кернес також подякував школярам за те, що знайшли час прийти до міськради на екскурсію.«Все, що ми можемо зробити для молоді, ми робимо.
Працює Молодіжна рада, яка генерує різні ідеї, а ми їй допомагаємо. Бажаю вам бути цілеспрямованими, щоб досягати задуманого. Життя одне, і його треба прожити правильно.
Ви можете самі досягти різних вершин, все залежить від вас. Але головне - залишайтеся друзями, допомагайте один одному. Упевнений, що побачене і почуте в цих стінах сьогодні викличе у вас ще більше бажання вчитися, перемагати, мріяти. Усе в ваших руках», - сказав Геннадій Кернес.
На прохання випускників міський голова доручив директору Департаменту освіти Ользі Деменко організувати найближчим часом для школярів екскурсії комунальними підприємствами міста.

30/06/2017

Джерело інформації: Офіційний сайт Харківської міської ради

У Харкові приводять до ладу двори житлових будинків

/Files/images/kominternovskiy_rayon/лад.jpg Прибирання прибудинкової території провели сьогодні, 30 червня, в одному з дворів у Слобідському районі.

Біля житлового будинку по пр. Льва Ландау, 20 велика прибудинкова територія, на якій розташований дитячий майданчик. Сьогодні тут навели лад - покосили траву, прибрали сміття. За словами представника підрядної організації з благоустрою «СПО» Олега Орлова, це одна з останніх адрес в районі, де повинні провести планові роботи з покосу трави в поточному місяці.Всього з початку літнього сезону в Слобідському районі працівники підрядної організації обслужили 500 житлових будинків і покосили близько 800 тис. кв. м трави.«Для прибирання великих прибудинкових територій ми застосовуємо трактор з навісним обладнанням та роторною косаркою. У дворах, куди немає можливості заїхати трактором, косимо траву ручними моторними косами. У нас в арсеналі є один трактор і 30 мотокосарок», - зазначив Олег Орлов.Крім того, представники СПО проводять наприбудинкових територіях й комплексний благоустрій. У дворах кронують старі і висаджують молоді дерева, завозять пісок на дитячі майданчики, встановлюють нові лавки, завозять чорнозем для облаштування клумб, а після висаджують на них квіти.

Як повідомив представник підрядної організації, роботи з благоустрою дворів уже виконали по пр. Героїв Сталінграда, 171 і 171-а, на черзі наступні п'ять адрес: по пр. Московському, пр. Героїв Сталінграда, а також на бул. Жасминовому.

30/06/2017
Джерело інформації: Офіційний сайт Харківської міської ради

У Слобідському, Московському та Основ'янському районах готуються до опалювального сезону

/Files/images/kominternovskiy_rayon/novini_2017/х-в.jpg Засідання районних штабів з підготовки до роботи в осінньо-зимовий період 2017-2018 років пройшли 24 червня в Харківській міській раді.

Відбулося засідання штабів з підготовки до роботи в осінньо-зимовий Основ'янського і Слобідського районів, на яких також були присутні голови райадміністрацій.

Так, в.о. директора КП «Жилкомсервіс» Владислав Бабенко повідомив, що в Основ'янському районі з 1148 будинків комунальної форми власності комплексно до нового опалювального сезону вже готові 429 будинків, що становить 37%. У Слобідському районі з 633 будинків комунальної власності комплексно підготовлені 222 будинки, що становить 35%. Також в районах проводиться підготовка до зими дитсадків, шкіл, медичних установ і клубів за місцем проживання. Всі роботи йдуть за графіком.

26/06/2017
Джерело інформації: Офіційний сайт Харківської міської ради

С такими выпускниками у Харькова и Украины замечательное будущее! Анатолий Денисенко

/Files/images/kominternovskiy_rayon/выпуск.jpg В школах Слободского и Основянского райного Харькова прошли традиционные выпускные вечера. В каждой школе и гимназии к ним готовились, составляли свой особенный сценарий и тщательно репетировали. Поэтому вечера прошли торжественно и красочно.

Поздравляя в этот день выпускников, учителей и родителей, Анатолий Денисенко посетил выпускные вечера в Харьковских общеобразовательных школах I-III ступеней №№ 35, 20, 7, 151, 90, 102, 60, 48, а также в Харьковских гимназиях № 12 и 83, Харьковского лицея № 173 и ХУВК № 112 Слободского и Основянского районов города.

Общим лейтмотивом всех приветствий народного депутата в школах стали слова о том, что вчерашние дети, какими они были еще несколько дней назад во время праздника последнего звонка, в этот день вступают в полноценную взрослую жизнь.

«Приятно смотреть на такую позитивную метаморфозу, – отметил Анатолий Денисенко. – Еще вчера на последнем звонке вы были школьниками, а сегодня вы уже взрослые, целеустремленные молодые люди. У каждого из вас свой жизненный выбор и пусть ваши планы сбудутся, и вы станете гордостью школы, своих родителей, родного Харькова и нашей любимой Украины».

Народному депутату была предоставлена почетная миссия – он вручал золотые и серебряные медали лучшим выпускникам, а также грамоты и подарки.

Ну а особенно торжественным стал вечер выпускников гимназии № 46 им. В.М. Ломоносова Слободского района. Выпускников ее трех одиннадцатых классов во Дворце студентов юридической академии Анатолий Денисенко приветствовал совместно с Харьковским городским головой Геннадием Кернесом. Так что медалистов, а в 46-й гимназии их оказалось восемь, поздравили и мэр, и народный депутат Анатолий Денисенко. Такое не забудется никогда.

26/06/2017
Источник информации: Официальный Сайт Народного депутата Украины Анатолия Денисенко

Випускні вечори – 2017

24 травня 2017 року в загальноосвітніх навчальних закладах Слобідського району відбулися випускні бали. Випускники отримали атестати про повну середню освіту.

У заходах взяли участь міський голова Геннадій Кернес депутати Харківської міської ради, голова адміністрації району, випускники минулих років.

Харківський міський голова Геннадій Кернес особисто привітав випускників гімназії № 46 ім. М.В. Ломоносова та гімназії № 82, яку закінчив сам 41 рік тому.

26/06/2017

Джерело інформації: Управління освіти адміністрації Слобідського району Харківської міської ради

У Слобідському районі вшанували пам'ять загиблих в роки війни

/Files/images/kominternovskiy_rayon/novini_2017/ветерани.jpg Захід під назвою «Це потрібно не мертвим, це потрібно живим» пройшов у Раді ветеранів Слобідського району.

Голова Адміністрації Слобідського району В'ячеслав Ільєнко разом з активом району вшанували пам'ять загиблих.«Час невблаганно відсуває в минуле ті вогненні роки, але пам'ять про подвиг народу, який переміг фашизм, священна і повинна передаватися з покоління в покоління. Нам необхідно якомога більше уваги приділяти нашим ветеранам і, по можливості, більш повно знайомитися з їхніми розповідями про страшний воєнний час», - сказав В'ячеслав Іллєнко.Ветерани поділилися спогадами про героїчні і трагічні події на передовій, про подвиги воїнів, про виснажливу і самовіддану працю в тилу, на заводах і фабриках країни.Голова адміністрації побажав усім ветеранам міцного здоров'я, довгих років життя і як і раніше надихати молоде покоління долати труднощі і йти вперед.Довідка.22 червня - День скорботи і вшанування пам'яті жертв війни. Засновано напередодні 60-ї річниці початку війни 1941-1945 років згідно з Указом Президента України «Про День скорботи і вшанування пам'яті жертв війни в Україні» від 17 листопада 2000 року. Пам'ятний день встановлений «з метою всенародного вшанування пам'яті синів і дочок українського народу, полеглих під час війни, їх подвигу та жертовності».

22/06/2017
Джерело інформації: Офіційний сайт Харківської міської ради

В Слободском районе появился детский городок

/Files/images/kominternovskiy_rayon/novini_2017/899.jpg В этом году в Харькове планируют установить около 150 детских и спортивных площадок и комплексно обустроить более 50 дворов.

По проспекту Героев Сталинграда во дворе дома №171 благоустроили придомовую территорию, отремонтировали дом, и открыли не просто детскую площадку, а целый детский городок.
В честь его открытия администрация Слободского района устроила для детей праздник.«Я как член нашей городской команды, Харьковского городского совета, возглавляемой городским головой Кернесом Геннадием Адольфовичем, хочу сказать, что мы четко идем по тем принципам, которые мы обещали людям. Это в первую очередь – «Любить Харьков, работать для людей». И этому подтверждение вот этот очередной двор восстановленный», - говорит глава администрации Слободского района Вячеслав Ильенко.
Установили игровые и спортивные комплексы, обустроили места для отдыха. Да и весь двор украсили интересными скульптурами и разноцветными клумбами.«Такого у нас еще никогда не было. Такая прелесть, это же для детей, это прекрасно, очень хорошо, что стараются для нас», - делится местная жительница Мария Ревицкая.
«Могу с полной уверенностью сказать, что ни в одном из крупных городов Украины, наверное, нет такого количества детских площадок. Спасибо всем, кто принимал в этом участие», - добавляет местная жительница Инна Зубенко.
Дети радуются и говорят, что о таком городке могли только мечтать. Ведь двор преобразился, и мечта их сбылась.
«Мы мечтали о такой площадке, это еще одна возможность всем детям веселиться, бегать, прыгать. Это очень интересная и веселая площадка, и мы очень рады этому», - говорит школьница Екатерина Парасин.
«Понравилось, как построили площадку, потому что когда ее еще не строили, у нас здесь была горка, качеля и еще одна качеля и всё. А теперь здесь все что захочешь», - делится школьница Елизавета Гайворонская.
В рамках городской программы по благоустройству здесь было выполнено целый комплекс работ и по ремонту дома. Подошли к этому с ответственностью. В результате отремонтировали фасад и кровлю, входные группы, подъезды и внутридомовые коммуникации.
«Внутриквартальные дороги сделаны, перебраны наши сети инженерные, заменены два лифта. Задание мэра было не только делать блага на территории, но и внутри домов, чтобы люди видели, что в комплексе выполняется благоустройство и прилегающих домов», - информирует заместитель председателя по вопросам ЖКХ администрации Слободского района Алексей Свидло.
Работа такая будет продолжаться и в Слободском районе, и по всему городу Харькову, чтобы харьковчане, отмечают чиновники, могли жить еще комфортнее.
«Это большой труд всех наших работников жилищно-коммунального хозяйства, депутатского корпуса, городского совета по планомерному наведению порядка в наших дворах. В Харькове в этом году мы запланировали более 50 дворов вот так комплексно благоустроить и больше 150 площадок и спортивных, и детских появится в наших дворах», - сообщает директор Департамента жилищного хозяйства Харьковского городского совета Роман Нехорошков.
А тем временем местные ребятишки радуются, ведь им есть, где развлекаться и сегодняшний праздник удался. Игры, конкурсы, песни и танцы, а еще сладкие подарки, всех детей сегодня угощали мороженым.

19/06/2017
Источник: Городской дозор

.

У Слобідському районі на базі загальноосвітніх навчальних закладів з 29.05.2017 по 16.06.2017 працювало 20 таборів відпочинку

У Слобідському районі на базі загальноосвітніх навчальних закладів з 29.05.2017 по 16.06.2017 працювало 20 таборів відпочинку з денним перебуванням, в яких відпочило –3532 дітей:

Усі табори відпочинку з денним перебуванням працювали згідно планів роботи, які містили різноманітні заходи за інтересами та віком дітей. Під час відпочинку діти приймали участь у всіх міських заходах, відвідали виставки, музеї, басейн, відбулися спортивні змагання, музичні свята, психологічні тренінги, працювали бібліотеки, комп’ютерні класи, гуртки за напрямками. Робота таборів відпочинку була скоординована з позашкільними закладами щодо організації культурно-масової та виховної роботи з дітьми.

На базі 16 загальноосвітніх навчальних закладів працювали мовні табори:

ХГ№ 46 (англійська, німецька, французька мови проведення), ХГ №№ 82, 83 ХСШ № 77, ХПСШ «Харківський колегіум» (англійська та німецька мови проведення), ХНВК № 112(англійська, французька мови проведення) ХГ № 178, ХТЛ № 173, ХСШ № 114, ХЗОШ №№ 68, 78, 91, 94, 95, 102, 151(англійська мова проведення).

Спілкуючись з дітьми англійською мовою, волонтери допомагали дітям підвищувати рівень володіння мовою, навчали їх виховувати в собі лідерські якості та толерантне ставлення до різних культур, обговорювали особливості культурних реалій та залучали дітей до участі в природоохоронних проектах.

19/06/2017
Джерело інформації: Управління освіти адміністрації Слобідського району Харківської міської ради

.

У Слобідському районі відзначили День медика

/Files/images/kominternovskiy_rayon/novini_2017/медик.jpg Прийом, приурочений до Дня медичного працівника України, пройшов в Адміністрації Слобідського району.

Як зазначив у виступі перед співробітниками лікувальних установ голова райадміністрації В'ячеслав Ільєнко, життя сучасної людини неможливо уявити без медицини. «Кожна людина прагне бути здоровою, прожити активне життя без хвороб. І немає в світі більш відповідальної професії, ніж лікар. Вони щодня рятують чиїсь життя, позбавляють нас болю і страждань, тому заслуговують поваги і шани не лише сьогодні, а кожного дня», - сказав він.З нагоди професійного свята кращі медики району отримали грамоти та подарунки.Для всіх присутніх дитячі вокальні та хореографічні колективи підготували концертну програму.Нагадаємо, День медичного працівника України відзначається щорічно в третю неділю червня.

16/06/2017
Джерело інформації:Офіційний сайт Харківської міської ради

Сайт Народного депутата Украины Анатолия Денисенко

Накануне профессионального праздника медики Слободского района принимают поздравления

/Files/images/kominternovskiy_rayon/novini_2017/thumb-big-420x305-e492.jpg На территории Слободского района расположено 11 медучреждений, обслуживающих 145 тысяч жителей. Кроме того сюда за помощью обращаются и жители области.

На страже их здоровья ежедневно стоят тысячи медицинских работников. Сегодня в преддверии своего профессионального праздника они принимают многочисленные поздравления.

«Я хочу в преддверии этого праздника поздравить наших ангелов-хранителей, а по другому я не могу их назвать, с замечательным праздником. Здоровья им пожелать, мирного неба, чтобы они как можно больше отдыхали, чтобы у них было поменьше трудных случаев и чтобы им всегда было хорошо во всём», - говорит заместитель главы администрации Слободского района Светлана Лещенко.

Городская власть, отмечают медики, уделяет большое внимание работе медучреждений. Постоянно ведутся капитальные и текущие ремонты, совершенствуется материально-техническая база и появляется новая современная техника. Все это, говорят, отображается на уровне предоставления медицинских услуг и условий лечения пациентов и работы врачей.

«Мы имеем возможность на более высоком уровне оказывать медицинскую помощь и возможность развиваться. На сегодняшний день мы идем в ногу со временем, это все благодаря сотрудничеству с городской властью и пониманию Геннадия Адольфовича необходимости хорошей медицины», - рассказывает главный врач Харьковского городского кожно-венерологического диспансера №4 Татьяна Осипенко.

И невозможно не отметить труд этих людей, которые выполняют такую благородную миссию, восстанавливают здоровья и возвращают жизни. Сегодня все они были отмечены наградами. 33 лучших медработников за свой профессионализм получили благодарности.

15/06/2017
Источник: Городской дозор

.

Екскурсія до м. Чугуєва

10.06.2017 року за ініціативи Харківського міського голови Г.А. Кернеса Департаментом освіти Харківської міської ради спільно з Департаментом міжнародного співробітництва Харківської міської ради за організаційної підтримки Управління освіти адміністрації Слобідського району Харківської міської ради було проведено соціальну автобусну екскурсію «Чугуївські етюди на тлі історії. Видатний живописець Ілля Рєпін» для 40 дітей пільгового контингенту, які навчаються у ЗНЗ №№ 44, 94, 112, 151.

Мета і завдання екскурсії: ознайомити дітей з видатним живописцем Іллєю Рєпіним, який народився і писав свої шедеври на Харківщині, відвідати майстерню Рєпіна, художню галерею, яка знаходиться в будівлі колишніх штабів військових поселень,ознайомитись з унікальними роботами місцевих митців ХІХ ст., залучити школярів до участі у майстер-класі з розпису іграшки.

12/05/2017
Джерело інформації:Управління освіти адміністрації Слобідського району Харківської міської ради

Вітаємо переможця обласного конкурсу творчих робіт «Харківщина – конкурентоспроможний регіон».

У 2016/2017 навчальному році Харківський державний університет харчування та торгівлі за підтримки Департаменту науки і освіти Харківської обласної державної адміністрації започаткував обласний конкурс творчих робіт «Харківщина – конкурентоспроможний регіон».

До участі запрошувалися учні 10-11 класів загальноосвітніх навчальних закладів м. Харкова та Харківської області.
Метою конкурсу є пропаганда досягнень економічної науки та інноваційних механізмів функціонування суб’єктів підприємництва Харківського регіону, формування творчого покоління молодих науковців і практиків для галузі економіки, створення умов для обміну досвідом та можливості самореалізації молодого покоління як майбутніх лідерів в сфері підприємництва.

На конкурс було заявлено 67 робіт від 52 навчальних закладів м. Харкова та області.

Слобідський район представляли учні 5 навчальних закладів: ХЗОШ №№ 20, 91, ХГ № 46 , ХСШ № 77, ХПСШ «Харківський колегіум». Після проведення підсумкового форуму 17 травня 2017 року рішенням конкурсної комісії було визначено переможців.

Учня Харківської гімназії № 46 ім. М.В. Ломоносова Харківської міської ради Харківської області

Буй Мінь Тай було нагородженоДипломом І ступеня

Вітаємо переможця та його наставників!

12/06/2017
Джерело інформації:Управління освіти адміністрації Слобідського району Харківської міської ради

Конкурс педагогічної майстерності «Панорама творчих уроків – 2017»

Конкурс педагогічної майстерності «Панорама творчих уроків – 2017»

З метою популяризації кращого педагогічного досвіду серед освітян України видавництвом «Шкільний світ» проведено щорічний конкурс педагогічної майстерності «Панорама творчих уроків – 2017» за темою «Сучасний урок: нові форми».

За підсумками участі у конкурсі Дипломи ІІ ступеня отримала Шерстюк Аліна Михайлівна, учитель німецької мови Харківської гімназії № 82 Харківської міської ради Харківської області.

Вітаємо переможця конкурсу!

12/06/2017
Джерело інформації: Управління освіти адміністрації Слобідського району Харківської міської ради

На Новых Домах откроют детский сад

/Files/images/kominternovskiy_rayon/novini_2017/8956.jpg Новый детский сад будет открыт 1 сентября в Слободском районе, на пр. Героев Сталинграда, 185-а.

Об этом сегодня, 6 июня, на заседании постоянной комиссии по гуманитарным вопросам Харьковского городского совета сообщила директор Департамента образования Ольга Деменко.

По ее словам, много лет это здание использовалось не по прямому назначению, а теперь там ведутся ремонтные работы, и в новом учебном году свои двери для детей откроют три группы.

Кроме того, Департамент образования планирует переименовать Харьковскую общеобразовательную школу №106 (ул. Клочковская, 195-в) в учебно-воспитательный комплекс и открыть там две дошкольные группы.

«В школе учатся всего 250 детей, а по проекту может учиться тысяча. В то же время в этом районе есть острая нехватка детских садов. Поэтому с 1 сентября там откроются две детсадовские группы. Это вполне современный вариант», - отметила Ольга Деменко.

Также в департаменте планируют переименовать «Станцию юных техников» (пер. Лесопарковский, 5). По словам Ольги Деменко, это позволит открыть в учреждении множество других кружков, а не только технических направлений - туристско-краеведческий, художественно-эстетический, социально-реабилитационный и пр.

«Материальная база существующей «Станции юных техников» оставляет желать лучшего. Желающих заниматься по техническому направлению там тоже не так много, потому что детей сейчас интересуют новые направления – ІТ-технологии, журналистика, творчество, исследовательская работа и т.д. Поэтому мы хотим переименовать это учреждение в «Центр внешкольного образования» и расширить количество кружков», - отметила Ольга Деменко.

06/06/2017
Источник: Официальный сайт Харьковского городского совета

Праздничные мероприятия ко Дню защиты детей

/Files/images/kominternovskiy_rayon/novini_2017/5.jpg Для детей всех возрастов Основянского и Слободского районов были проведены праздничные и игровые мероприятия, посвященные Дню защиты детей.

Начиная с 25 мая, в преддверии Международного дня защиты детей и на следующий день, в большинстве парков этих районов или прямо во дворах жилых микрорайонов и конечно в начавших свою работу пришкольных детских лагерях для всех желающих устраивали веселые подвижные игры, соревнования мальчиков и девочек, преодоления символических препятствий, эстафеты. Каждый участник, после активных игр мог полакомиться мороженым.

2 июня праздник устроили специалисты Центра социальных служб для семьи, детей и молодежи Слободского района города Харькова в парке Машиностроителей. Он получился красочным, с аниматорами, подвижными играми и мыльными пузырями.

Как рассказала Елена Коваль, директор Центра, праздник был, прежде всего, рассчитан для деток, семьи которых оказались в сложных жизненных обстоятельствах – многодетные семьи, матери одиночки, дети-инвалиды и т.д.

Ребят специально пригласили на этот праздник, организовали им программу профессиональных аниматоров и клоунессу по имени «Зефирчик», которая более семи лет работает с детьми.

Чтобы все прошло не только красочно, но и с подарками, Центр по традиции обратился в приемную к народному депутату Украины Анатолию Денисенко, и его помощники, как всегда приехала на праздник не только с воздушными шариками и мороженым, но и со специальными подарками для приглашенных детей. А вот мороженого хватило всем участникам и гостям праздника, его с удовольствием раздавали всем остальным самым активным ребятишкам.
А завершился этот замечательный праздник в парке Машиностроителей на площадке аттракционов, где каждый смог вдоволь на всем накататься.

02/06/2017
Источник: Сайт Народного депутата Украины Анатолия Денисенко

В Слободском районе накануне Троицы провели субботник

/Files/images/kominternovskiy_rayon/novini_2017/суббот.jpg Более 1,5 тыс. человек вышли сегодня, 2 июня, на уборку территории в Слободском районе в преддверии Троицы.

На улицах, в скверах и парках работали 19 единиц уборочной техники: самосвалы, бульдозеры, тракторы. Помощь в благоустройстве района оказали СКП «Харьковзеленстрой» и АО «Трест Жилстрой-1». Все вместе участники акции привели в порядок территории вокруг школ, детсадов, больниц, супермаркетов, рынков, на улицах индивидуальной застройки и бесхозных территориях.

На пр. Льва Ландау в течение недели убирали курсанты Харьковского национального университета внутренних дел. Они собирали мусор, помогали дробить ветки спиленных деревьев и красили ограждения вдоль проспекта.

К массовой уборке присоединились школьники и учащиеся техникумов. Они благоустраивали территорию возле своих учебных заведений.

02/06/2017

Источник:Официальный сайт Харьковского городского совета

1 червня 2017 року в усіх навчальних закладах Слобідського району проходять заходи присвячені Дню захисту дітей

/Files/images/kominternovskiy_rayon/novini_2017/1 черв.jpg Учні загальноосвітніх закладів взялиучасть у міській акції на площі Свободи "Діти Харкова - за мир!"

Організатор акції - Департамент культури. Акція проводилась під патронатом Харківського міського голови Геннадія Кернеса

.

01/06/2017
Джерело інформації: Управління освіти адміністрації Слобідського району Харківської міської ради

Кiлькiсть переглядiв: 529

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.