Харьковчане просят реанимировать кинотеатр "Салют"

/Files/images/kominternovskiy_rayon/novini_2017/kinoteatr_salyut.jpg В районе Одесской сегодня не так много мест для культурного отдыха. На сайте мэрии зарегистрирова напетиция, автор которой просит чиновников вернуть горожанам кинотеатр "Салют". "Зеленая площадка возле кинотеатра и сейчас любимое место для семейных прогулок, но не хватает кинозала с мультиками, утренниками и худ. фильмами", - пишет автор инициативы Александр Машкин. Харьковчанин предложил сделать центральные улицы односторонними Под электронной петицией, которая была опубликована 18 января, пока подписалось всего 19 харьковчан.

19/01/2017
Источник: NewsRoomНовости

.

Школи розвитку «Мер міста»

/Files/images/kominternovskiy_rayon/novini_2017/дети.jpg 18 січня на базі Харківського національного університету міського господарства ім. О.М.Бекетова в межах роботи Школи розвитку «Мер міста» відбувся семінар-тренінг за темою «Групові та колективні проекти. Формування команди проекту», у роботі якого взяли участь лідери учнівського самоврядування ЗНЗ Слобідського району.

19/01/2017
Джерело інформації: Управління освіти адміністрації Слобідського району Харківської міської ради

.

.

Зимові канікули у бібліотеці

/Files/images/kominternovskiy_rayon/novini_2017/сайт.JPG Зимові канікули – найвеселіша і найцікавіша пора для усіх дітей, а ще це –час дивовижних новорічно-різдвяних дійств.

У бібліотеках Слобідського району під час зимових канікул можна було відчути неймовірний святковий настрій та різдвяний дух народних традицій, провести свята разом з друзями, повеселитися та зробити прикраси, іграшки, новорічні листівки своїми руками.

Сподіваємося, що ваші зимові канікули були веселими та незабутніми, а також додали вам святкового настрою.

Більше про канікули у бібліотеках Слобідського району читайте тут.

Кiлькiсть переглядiв: 491

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.