Творча майстерня

23 березня 2018 року в межах підготовки до «Фестивальної весни - 2018» на базі ХСШ № 132 відбулася творча майстерня за участі діячів науки та культури, членів журі конкурсів та фестивалів ХМОУС, представників шкільних дитячо-юнацьких організацій. Представники Центру молодіжних ініціатив, яким керують члени організації учнівського самоврядування Слобідського району КРОС, взяли участь у заході

26/03/2018
Джерело інформації: Управління освіти адміністрації Слобідського району Хпркфвської міської ради

XII міський турнір юних істориків

25 березня 2018 року на базі Харківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 94 (вул. Плеханівська, 151) планується проведення ХІІ міського турніру юних істориків для учнів 9–11-х класів закладів загальної середньої освіти. Початок турніру о 10-00. Початок реєстрації о 9-30.

22/03/2018
Джерело інформації: Управління освіти адміністрації Слобідського району Харківської міської ради

.

.

Семінар-тренінг для соціальних педагогів закладів загальної середньої освіти

22.03.2018 на базі Харківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 95 Харківської міської ради Харківської області відбувся семінар-тренінг для соціальних педагогів закладів загальної середньої освіти за темою: «Соціальний супровід дітей «групи ризику» схильних до правопорушень, бродяжництва, жебракування». Метою заходу було активізувати знання соціальних педагогів щодо особливостей роботи з дітьми «групи ризику». В теоретичній частині учасники прослухали виступи Іванченко К.А., соціального педагога ХЗОШ № 95, Черних С.Ю., методиста МЦ УО. У практичній частині відбувся тренінг на розвиток емоційного інтелекту. Завершився семінар рефлексією та обміном досвіду.

22/03/2018
Джерело інформації:Управління освіти адміністрації Слобідського району Харківської міської ради

Школа юного журналіста

21 березня 2018 року представники районної організації учнівського самоврядування КРОС Слобідського району, Центру молодіжних ініціатив ХМОУС взяли участь у черговому занятті «Школи юного журналіста» за темою «Нові можливості шкільних медіа», яке відбулося на базі Харківського національного університету імені В.Н. Каразіна.

22/03/2018
Джерело інформації: Управління освіти адміністрації Слобідського району Харківської міської ради

Cемінар для практичних психологів закладів освіти

21.03.2018 на базі Харківської гімназії № 83 Харківської міської ради Харківської області відбувся семінар для практичних психологів закладів освіти за темою: «Особливості проведення корекційно-розвивальної роботи та основні аспекти діяльності практичного психолога закладу освіти на засадах педагогіки партнерства».

У роботі взяли участь 22 практичних психолога закладів дошкільної та загальної середньої освіти Слобідського р-ну. Метою було активізувати знання практичних психологів щодо аспектів основних напрямів діяльності працівників психологічної служби. Завершився семінар рефлексією та обміном досвіду.

22/03/2018
Джерело інформації: Управління освіти адміністрації Слобідського району Харківської міської ради

«Євроклуби - неформальний рух до європейського простору в умовах нової української школи»

15 березня 2018 року на базі ХЗОШ № 91 було проведено семінар для заступників директорів з навчально-виховної роботи ЗЗСО Слобідського району, кураторів шкільних євроклубів: «Євроклуби - неформальний рух до європейського простору в умовах нової української школи». Учасники семінару ознайомилися з діяльністю шкільного євроклубу як ефективної форми неформальної освіти учнівської молоді на базі закладу освіти; поглибили знання з проектного менеджменту; знаходили шляхи налагодження співпраці української молоді з ровесниками з інших країн Європи через співпрацю шкільних євроклубів з міжнародними громадськими організаціями.

19/03/2018
Джерело інформації: Управління освіти адміністрації Слобідського району Харківської міської ради

У Слобідському районі привітали працівників ЖКГ

/Files/images/kominternovskiy_rayon/жкг.jpg Прийом з нагоди Дня працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення пройшов сьогодні, 15 березня, в Адміністрації Слобідського району.

У заході взяли участь представники всіх галузей ЖКГ. Найкращі працівники були нагороджені почесними грамотами райадміністрації, подяками та цінними подарунками.З професійним святом присутніх привітала заступник голови Адміністрації Слобідського району Світлана Лещенко.«Роль і важливість працівників житлово-комунальної сфери стає відразу зрозумілими, коли відбуваються відключення або аварії на мережах, трапляються снігові замети або виникають інші проблеми. А коли все працює як годинник, ця робота начебто непомітна. Але саме завдяки вам наше життя стає більш комфортним. Харків'яни щодня користуються вашими послугами, приймаючи їх як належне, іноді навіть не замислюючись, що за звичними зручностями стоїть цілодобова самовіддана праця в будь-яку пору року, в будні і свята», - зазначила Світлана Лещенко.Для всіх учасників прийому пройшов концерт.

16/03/2018
Джерело інформації: Офіційний сайт Харківської міської ради

Команда КВК «60 калібр» ХЗОШ № 60 – учасники першого Фестивалю Шкільної Ліги Сміху

Вітаємо команду КВК «60 калібр» ХЗОШ № 60 - переможців 1/8 першого Фестивалю Шкільної Ліги Сміху у місті Суми з успішним проходженням у сезон!Найкращим актором Фестивалю Шкільної Ліги Сміху було визнано учня ХЗОШ №60 Блінова Іллю, учня 7-А класу.

Бажаємо нових перемог!

14/03/2018
Джерело інформації: Управління освіти адміністрації Слобідського району Харківської міської ради

Портал харків'янина

2 березня 2018 року на базі Харьковского национального університету міського господарства ім. О.М.Бекетова відбулася презентація унікального проекту «Портал харків'янина».

Співробітник Департаменту в справах сім’ї, молоді та спорту Харківської міськради, проектний менеджер порталу «Харків’янин» та міської цільової суспільної програми «Суспільний бюджет (бюджет участі Харкова)» Андрій Джміль презентував міську інтернет платформу «Портал харків'янина».

На заході були присутні члени Молодіжної ради при Харківському міському голові, активісти Харківської міської організації учнівського самоврядування, представники районної організації учнівського самоврядування Слобідського району КРОС.

07/03/2018
Джерело інформації: Управління освіти адміністрації Слобідського району Харківської міської ради

У Слобідському районі відзначили Міжнародний жіночий день

/Files/images/kominternovskiy_rayon/2018/novini_2018/валя.jpg Святковий прийом, присвячений Міжнародному жіночому дню, пройшов сьогодні, 5 березня, в Адміністрації Слобідського району.

У заході взяли участь голова райадміністрації В'ячеслав Ільєнко, а також представники установ, підприємств і організацій району.«Сучасний світ вимагає від жінки багато чого - сили і впевненості в собі, прагнення до успіху і вміння домагатися досягнутих цілей і при цьому залишатися милою і чарівною, жіночною і беззахисною. Бажаю всім жінкам любові і щастя, миру, благополуччя, сімейного затишку і багато посмішок не тільки в свято, а й завжди і всюди», - зазначив В'ячеслав Ільєнко.За сумлінну працю та високі досягнення у службовій діяльності він вручив кращим працівницям управління освіти, управління праці та соціального захисту, бібліотечної сфери, ветеранам ДП «Завод ім. Малишева» та іншим робітницям
Почесні грамоти Адміністрації Слобідського району.Для всіх присутніх відбувся святковий концерт, який підготували артисти Харківського муніципального культурного центру, Національного університету внутрішніх справ, а також вихованці Центру дитячої та юнацької творчості Слобідського району.

05/03/2018
Джерело інформації: Офіційний сайт Харківської міської ради

Роботу Пелецького Ігоря визнано однією з найкращих серед 6 тисяч робіт

Вітаємо Ігоря з перемогою у заочному турі й бажаємо успіхів на захисті-презентації робіт 27 березня в м. Київ.

Всеукраїнською молодіжною громадською організацією «Серце до серця» спільно з Міністерством культури України, Посольством Литовської Республіки в Україні протягом вересня 2017 року – березня 2018 року проведено заочний відбір кращих робіт V Всеукраїнського конкурсу есе «Я – європеєць».

Есе учня 8-Б класу Харківської гімназії №46 ім. М.В. Ломоносова Харківської міської ради Харківської області Пелецького Ігоря визнано одним із найкращих серед 6 тисяч робіт.

02/03/2018
Джерело інформації: Управління освіти адміністрації Слобідського району Харківської міської ради

Вітаємо учениць ХЗОШ № 68 з перемогою у науково-практичному конкурсі «Основи безпеки життєдіяльності»

24 лютого 2018 року на базі Харківського національного університету міського господарства імені О.М. Бекетова (вул.Маршала Бажанова, 17) відбувся ІІІ міський науково-практичний конкурс для учнів 10-11-х класів закладів загальної середньої освіти «Основи безпеки життєдіяльності».

Конкурс проводиться Департаментом освіти Харківської міської спільно з Харківським національним університетом міського господарства імені О.М. Бекетова ради в межах реалізації Комплексної програми розвитку освіти м. Харкова на 2018–2022 роки з метою створення сприятливих умов для реалізації та розвитку творчих здібностей талановитої учнівської молоді, формування в учнів свідомого ставлення до свого життя та здоров’я, оволодіння основами здорового способу життя, життєвими навичками безпечної для життя і здоров'я поведінки у повсякденному житті та при виникненні надзвичайних ситуацій, популяризації основних правил безпечної життєдіяльності серед молоді.

Слобідський район представляла команда «Нон-стоп» ХЗОШ № 68, в складі учениць 11 –х класів:Пічієнко Марія Геннадіївна; Кудлай Валерія Андріївна; Кудлай Єлізавета Андріївна; В’юник Анастасія Сергіївна;Кашомулі Еваггелія Янісівна.

За підсумками проведення конкурсу команда Слобідського району вибороладиплом ІІІ ступеня. До перемоги команду привела вчитель хімії ХЗОШ № 68 Гаврилова Наталія Сергіївна.

02/03/2018
Джерело інформації: Управління освіти адміністрації Слобідського району Харківської міської ради

Запрошуємо батьків майбутніх першокласників взяти участь у Інтернет-зборах

Запрошуємо батьків майбутніх першокласників взяти участь у Інтернет-зборах, що проводитимуться

з 1 по 31 березня 2018 рокуКВНЗ «Харківська академія неперервної освіти» за посиланнямhttp://edu-post-diploma.kharkov.ua/iz/.Даний захід відбудеться за ініціативи Департаменту науки і освіти Харківської обласної державної адміністрації з метою поширення практики організації різних форм роботи з батьками дітей старшого дошкільного віку та на виконання обласної програми розвитку освіти «Новий освітній простір Харківщини» на 2014-2018 роки, затвердженої рішенням Харківської обласної ради від 19 грудня 2014 року № 885-VІ.

Учасники зборів у зручний для себе час зможуть ознайомитися з нормативними документами щодо порядку прийому дітей до 1 класу, інформаційними матеріалами з питань готовності дітей до школи та порадами щодо створення умов для успішної адаптації дітей до нових умов, заповнити анкету та поставити свої запитання модераторам Інтернет-зборів.

02/03/2018
Джерело інформації: Управління освіти адміністрації Слобідського району Харківської міської ради

Волонтерський рух

27.02.2018 року на базі Харківської спеціалізованої школи № 77 було проведено семінар для педагогів-організаторів ЗЗСО Слобідського району «Волонтерський рух у школі як метод формування свідомості молодого покоління».

02/03/2018
Джерело інформації: Управління освіти адміністрації Слобідського району Харківської міської ради

Засідання Клубу юних миротворців ХМОУС

27 лютого 2018 року на базі ХЗОШ № 28 було проведено відкрите засідання Клубу юних миротворців Харківської міської організації учнівського самоврядування.

Згідно з програмою засідання відбулися наступні заходи: зустріч з представниками Спеціальної Моніторингової Місії ОБСЄ, презентація роботи місії в Україні; екскурсія до музею юних миротворців, презентація роботи міського Клубу юних миротворців; перегляд виставки «Те, про що важко сказати».

У заході взяли участь юні миротворці Слобідського району.

01/03/2018
Джерело інформації:Управління освіти адміністрації Слобідського району Харківської міської ради


Вітаємо!

Вітаємо Поліванову Олену Іванівну, методиста Центру дитячої та юнацької творчості № 4, яка посіла ІІІ місце в обласному етапі Всеукраїнського конкурсу майстерності педагогічних працівників позашкільної освіти "Джерело творчості".

.

.

01/03/2018
Джерело інформації:Управління освіти адміністрації Слобідського району Харківської міської ради

.

Півфінальна гра Харківської міської шкільної ліги КВК

23 лютого 2018 року на базі Палацу студентів Національного технічного університету «Харківський політехнічний інститут» відбулася півфінальна гра Харківської міської шкільної ліги КВК.
Організатори турніру - Харківський міський центр дозвілля молоді за підтримки Департаменту освіти та Департаменту у справах сім'ї, молоді та спорту Харківської міської ради.

У змаганнях взяли участь 16 команд харківських шкіл, а також команда із міста Суми. Серед гравців пройшов конкурс «Музична візитка». Вітаємо команду «60 калібр» ХЗОШ № 60, яка посіла ІІІ місце у півфіналі Харківської шкільної ліги та увійшла у фінал сезону. Переможців шкільної ліги КВК визначать 22 березня 2018 року.

01/03/2018
Джерело інформації: Управління освіти адміністрації Слобідського району Харківської міської ради

Юбилей под знаком неувядающего оптимизма

27 февраля 2018 года жительнице Слободского района, ветерану Второй мировой войны, ветерану труда Галине Ивановне Георгиевой исполнилось 100 лет.

/Files/images/kominternovskiy_rayon/2018/novini_2018/юби.jpg Поздравить с этой знаменательной датой неувядающую юбиляршу в этот день пришли специалисты территориального центра Слободского района, где в отделении социальной помощи на дому Галина Ивановна обслуживается уже 20 лет, и помощник народного депутата Украины Анатолия Денисенко.

Именинница на удивление полна сил и энергии, хотя так сложилась судьба Галины Ивановны, что уже долгие она живет одна. Ей регулярно помогают соседи, работники территориального центра, не оставляют ее без внимания и помощники народного депутата.

Так вот: гостей в свой юбилей хозяйка встречала в туфлях на каблуках!

Выслушав поздравления от народного депутата, Галина Ивановна в ответ попросила передать ему пожелания здоровья и плодотворной работы. Затем именинница пригласила гостей за стол, украшением которого, конечно же, стал торт с цифрами «100», и под аплодисменты лихо задула свечи.
А потом за традиционным чаепитием она вспоминала самые яркие эпизоды своей долгой жизни, благодарила, что не забыли о ее юбилее, и обещала, что если понадобится, то по весне она сама придет в депутатскую приемную Анатолия Денисенко, чтобы поблагодарить нашего народного депутата за заботу и внимание.

01/03/2018
Джерело інформації: Сайт Анатолія Денисенко

Кiлькiсть переглядiв: 399

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.