Відбулося засідання інтервізійної групи для практичних психологів

31.01.2018 на базі закладу дошкільної освіти № 266 відбулося засідання інтервізійної групи для практичних психологів.

У засіданні взяли участь 6 практичних психологів закладів дошкільної освіти Слобідського району. Працівники з психологічних служб закладів освіти обговорювали проблемні ситуації та знаходили шляхи їх вирішення.

31/01/2018
Джерело інформації: Управління освіти алміністрації Слобідського району Харківської міської ради

Поздравления от депутата к юбилею

/Files/images/kominternovskiy_rayon/2018/novini_2018/юби 2.jpgНадолго запомнит свое 90-летие жительница Слободского района Мария Александровна Захарова.

Большое семейное торжество они с мужем, с которым прожили душа в душу 67 лет, и со всеми детьми, невестками, внуками и правнуками будут отмечать в выходной. А именно в день рождения – 24 января – ветерана труда пришли поздравить помощники народного депутата Украины Анатолия Денисенко, передав теплые слова, и вручив подарок и цветы, чему в этот морозный зимний день Мария Александровна была очень рада.

Растроганная, она попросила передать самые теплые слова благодарности Анатолию Денисенко за его внимание и заботу о жителях района, ветеранах, таких же простых людях, как и она и ее муж, которого несколько месяцев назад – в день его 90-летнего юбилея – также поздравили и вручили подарок от нашего народного депутата.

31/01/2018
Источник информации: Сайт Народного депутата Украины Анатолия Денисенко

Баскетбольная команда 78 школы – чемпион района

/Files/images/kominternovskiy_rayon/2018/novini_2018/баскет.jpg Народный депутат Украины Анатолий Денисенко поздравил юношеские школьные команды по баскетболу, которые стали чемпионами Слободского района Харьковской школьной баскетбольной лиги.

Баскетбольная команда общеобразовательной школы № 78 Слободского района стала чемпионом района среди учащихся старших классов Харьковской школьной баскетбольной лиги. В главном финале турнира команде удалось обыграть соперников из 68-й школы.А среди девушек старших классов Слободского района на турнире, финал которого прошел 24 января в спортзале 78-й школы, первенствовала команда школы № 68.В поздравлении чемпионам, Анатолий Денисенко, уделяющий в своей депутатской деятельности особое внимание развитию спорта и популяризации здорового образа жизни, пожелал спортивных успехов и выразил общую надежду на то, что сильнейшие команды Слободского района в ходе городского этапа Харьковской школьной баскетбольной лиги порадуют всех своими новыми достижениями.

31/01/2018
Источник информации: Сайт Народного депутата Украины Анатолия Денисенко

Вітаємо переможця Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості

Протягом січня 2018 року відбувся ІІІ (обласний) етап Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості за темою «Ніхто нам не збудує держави, коли ми її самі не збудуємо, і ніхто з нас не зробить нації, коли ми самі нацією не схочемо бути» (В’ячеслав Липинський).

На Конкурс надійшла 151 робота учнів закладів загальної середньої освіти районів (міст, ОТГ) Харківської області (у номінації «Література» – 78, «Історія України і державотворення» – 73). Спільним рішенням журі та оргкомітету конкурсу визначено 55 переможців ІІІ (обласного) етапу: 27 – у номінації «Література» 28 – у номінації «Історія України і державотворення» (І місце – 5 учні, ІІ місце – 8, ІІІ місце – 15).

Переможці, які посіли І місця, візьмуть участь у ІV (фінальному) етапі конкурсу, що відбудеться в лютому 2018 року в м. Києві.

Вітаємо переможця у номінації «Історія України і державотворення»:І місце- Марцеляк Микола, ученьХГ № 46 ім. М.В. Ломоносова

31/01/2018
Джерело інформації: Управління освіти адміністрації Слобідського району Харківської міської ради

27 січня 2018 року учні шкіл Слобідського району відвідали День відкритих дверей Харківського національного університету внутрішніх справ.

/Files/images/kominternovskiy_rayon/2018/novini_2018/видвидали.JPG День відкритих дверей Харківського національного університету внутрішніх справ.27 січня 2018 року учні ЗЗСО №№ 60,77,78,82,91,95,173 відвідали учні 10-11 класів мали змогу ознайомитися з університетом та професією поліцейського.

Сьогодні спеціальності, за якими готують фахівців для підрозділів Національної поліції України, презентував факультет № 3 – превентивної діяльності. Цей факультет більше за інші зорієнтований на щоденне надання сервісних послуг пересічним громадянам, адже на факультеті готують дільничних інспекторів поліції, фахівців ювенальної превенції, які працюють з неповнолітніми. Цього року вперше відбудеться набір майбутніх фахівців для кінологічної служби. Присутні дізналися про вимоги вишу до вступників, які сертифікати із ЗНО необхідно мати, щоб навчатися на одній із спеціальностей. Також, усі абітурієнти обов’язково складатимуть залік з фізичної підготовки, проходитимуть медичну комісію та творчий конкурс.

Майбутні абітурієнти також дізналися про матеріально-технічну базу вишу, про умови навчання та проживання. Університет має потужний аудиторний фонд, спортивний комплекс, медико-санітарну частину, мережу кафе та їдалень, власний автопарк та багато інших служб, які забезпечують життєдіяльність вишу. Курсанти та студенти Харківського національного університету внутрішніх справ мають усі необхідні умови як для навчання, так і для змістовного дозвілля. Багато курсантів та студентів – переможці різних конкурсів, за гарне навчання та активну наукову роботу відзначені грамотами, подяками, отримують заохочувальні стипендії Харківської обласної державної адміністрації, Президента України тощо. В університеті працює багато спортивних секцій. Серед молоді вишу багато спортсменів, які захищають честь не тільки свого навчального закладу, але й України на всеукраїнських та міжнародних змаганнях різного рівня. На громадських засадах працює Університет культури, в рамках якого відбуваються різноманітні творчі та культурні заходи. Молодь відвідує театри, виставки, зустрічається з видатними митцями сучасності, цікавими особистостями, знайомиться з Харковом та його історією, подорожує та багато іншого. Заступник декана факультету Григорій Джагупов запросив школярів на навчання до університету.

Концерт, підготовлений курсантами третього факультету, переконав всіх присутніх у тому, що за формою поліцейського приховується творча особистість.

Під час проведення Дня відкритих дверей для майбутніх абітурієнтів на великому плацу університету відбулися показові виступи підрозділів Національної поліції України та Харківського національного університету внутрішніх справ. Кінологічна служба ГУНП України в Харківській області продемонструвала виконання службовими собаками різноманітних команд, затримання правопорушника, огляд речей на наявність наркотичних засобів, зброї та вибухонебезпечних предметів. Відбулися також показові виступи батальйону поліції особливого призначення «КОРД» ГУНП в Харківській області. Кафедрою тактичної та тактико-спеціальної підготовки університету було продемонстровано штурмову операцію по зачистці приміщення, в якому знаходиться озброєний злочинець. Виступили й інші університетські підрозділи – карабінери та ансамбль барабанщиць.

Гостям університету також запропонували ознайомчу екскурсію територією навчального закладу, під час якої вони відвідали кафедру вогневої підготовки, навчальний райвідділ поліції та криміналістичний полігон, кафедру тактичної та тактико-спеціальної підготовки, спортивні зали та майданчики, тактичне містечко, музей університету, загальну бібліотеку, гуртожиток факультету.

Усіх присутніх за традицією пригостили польовою кашею та гарячим чаєм.

31/01/2018
Джерело інформації: Управління освіти адміністрації Слобідського району Харківської міської ради

У Слобідському районі вшанували переможців конкурсу «Учитель року»

/Files/images/kominternovskiy_rayon/2018/novini_2018/степендиаты.jpg Вшанування переможців районного туру всеукраїнського конкурсу «Учитель року - 2018» відбулося 24 січня в Адміністрації Слобідського району.

Районний тур конкурсу проходив з вересня по листопад 2017 року.Всього участь у конкурсі взяли 20 вчителів Слобідського району.Кращих педагогів визначали у чотирьох номінаціях: «Українська мова та література», «Фізика», «Фізична культура» та «Німецька мова».

За умовами змагань педагоги писали контрольну роботу з предмету і методики його викладання, проводили уроки в своїх школах, презентували методичний практикум і навчальний проект, а головним випробування було проведення відкритого уроку в незнайомій школі.Так, за підсумками конкурсу в номінації «Українська мова та література» перемогу здобула Тетяна Шушунова (школа №20). У номінації «Фізика» кращою стала Людмила Шафранська (школа №78). У номінації «Фізична культура» святкували перемогу відразу два вчителі: у категорії «Професіонал» - Тетяна Партола (гімназія №82), у категорії «Майстер-клас» - Ганна Чорновіл (школа №102). У номінації «Німецька мова» також були визначені двоє переможців - у категорії «Педагогічний дебют» переможницею стала Ірина Крук (школа №90), а в категорії «Професіонал» - Наталія Мірошник (школа №114).Переможці районного етапу всеукраїнського конкурсу «Учитель року» були нагороджені почесними грамотами та подарунками.

26/01/2018
Джерело інформації: Офіційний сайт Харківської міської ради

У Слобідському районі подружня пара відсвяткувала 67 років шлюбу

/Files/images/kominternovskiy_rayon/2018/novini_2018/пара.jpg Жителька Слобідського району, активіст ветеранського руху Марія Захарова 24 січня відзначила свій 90-й день народження.

Разом зі своїм чоловіком, Петром Григоровичем, вони багато років працювали на заводі «Радіореле», їхній сім'ї цього року виповнилося 67 років.«Важко назвати їх людьми похилого віку, тому що вони енергійні оптимісти, які ведуть активну громадську роботу, передають свій досвід і знання життя молоді», - зазначили в райадміністрації.Привітати Марію Олександрівну із знаменною датою приїхав заступник голови райадміністрації з соціальних і гуманітарних питань Денис Дорожкін. Він передав вітання від голови адміністрації В'ячеслава Іллєнка і вручив іменинниці подарунки та Почесну грамоту адміністрації за багаторічну працю, популяризацію героїчного минулого України та активну життєву позицію.

26/01/2018
Джерело інформації: Офіційний сайт Харківської міської ради

Анатолий Денисенко поздравил победителей районного тура конкурса «Учитель года-2018»

/Files/images/kominternovskiy_rayon/2018/novini_2018/учитель года.jpg 24 января состоялось чествование учителей Слободского района Харькова, ставших победителями районного тура профессионального конкурса «Учитель года -2018».

В номинации «Украинский язык и литература» победителем стала учитель украинского языка и литературы общеобразовательной школы І-ІІІ ступени № 20 Харьковского горсовета Харьковской области Шушунова Татьяна Андреевна.
В номинации «Физическая культура», категория «Мастер-класс» победила учитель физической культуры Харьковской ООШ І-ІІІ ступени № 102 Черновол Анна Николаевна.
В номинации «Немецкий язык», категория «Профессионал» стала победителем учитель немецкого языка Харьковской специализированной школы І -ІІІ ступени № 114 Мирошник Наталия Владимировна.
В номинации «Немецкий язык», категория «Педагогический дебют» победила учитель немецкого языка Харьковской ООШ І-ІІІ ступени № 90 Крук Ирина Владимировна.
Успехи педагогов были отмечены Благодарностями народного депутата Украины Анатолия Денисенко, который дал высокую оценку высокому уровню профессионального мастерства каждого учителя и поблагодарил за самоотверженный труд, весомый личный вклад в дело образования и воспитания подрастающего поколения.
«Хочу пожелать вам методического мастерства, профессионально роста, благодарных учеников, а также новых успехов в областном и Всеукраинском этапах профессионального конкурса «Учитель года -2018»», – добавил парламентарий.

26/01/2018
Источник информации: Сайт Народного депутата Украины Анатолия Денисенко

22 січня - День Соборності України

В закладах освіти Слобідського району було проведено низку заходів щодо відзначення Дня Соборності України: загальношкільні лінійки; радіо-лінійки «Люблю я землю Українську»; тематичні виставки в шкільних бібліотеках, кабінетах історії, української мови та літератури «З Україною в серці»; конкурси малюнків на тему «Україно, ти навіки єдина і вільна!»; лекції на тему «Внутрішня і зовнішні політика Директорії УНР наприкінці 1918 – на початку 1919 р.»; виховні години, уроки патріотичного виховання «Соборна мати – Україна одна на всіх, як оберіг»; конкурси рефератів «Соборність України»; круглі столи «Урочисте проголошення Акта злуки УНР і ЗУНР»; історичні брейн-ринги «Україна – єдина!»; конкурси літературно-музичних композицій; перегляди документальних фільмів «Свято Злуки. Політика пам’яті», «Символи нашої волі», «Легіон», «Акт злуки: відтворення історичної правди», «Свято Злуки. Політика пам’яті»; флешмоб «Єднаймося»; фотоколаж «Я люблю Україну» тощо.

24/01/2018
Джерело інформації: Управління освіти адміністрації Слобідського району Харківської міської ради

Новорічне свято для вихованців будинку дитини №3 м. Харкова

У рамках соціального проекту Харківського технічного ліцею № 173 «Волонтерський театр "Діти - дітям"», який реалізується спільно з Всеукраїнським благодійним фондом "Діти - наше майбутнє", 18 січня 2018 року учні ліцею привітали з новорічними святами вихованців КЗ "Будинок дитини № 3" м. Харкова. Діти підготували театралізовану виставу, подарували іграшки, солодкі подарунки для всіх вихованців Будинку дитини, які надав ВБФ "Діти - наше майбутнє".

24/01/2018
Джерело інформації: Управління освіти адміністрації Слобідського району Харківськоїміської ради

Вшанування стипендіатів

/Files/images/kominternovskiy_rayon/2018/novini_2018/степендиаты.jpg 19.01.2018 відбулося вшанування стипендіатів Харківської міської ради «Кращий учень навчального закладу» та Харківського міського голови «Обдарованість».

Стипендіатами міського голови стали 4 учні, а стипендіатами ХМР - 24 учні та вихованці закладів освіти району.

Вітаємо зі заслуженими нагородами!

24/01/2018
Джерело інформації: Управління освіти адміністрації Слобідського району Харківської міської ради

Семінар-тренінг для учителів початкових класів

17.01.2018 о 14.00 на базі ХГ № 46відбувся семінар-тренінг для учителів початкових класів за участю Гезей О.М., старшого викладача кафедри методики дошкільної та початкової освіти КВНЗ «Харківська академія неперервної освіти», за темою «Особливості організації освітнього процесу за новим Державним стандартом початкової загальної освіти».

У семінарі взяли участь:

- заступники директорів з НВР (початкова школа),

- керівники шкільних методичних об’єднань учителів початкових класів,

- учителі, які викладають у 3-4-х класах (усіх).

20/01/2018
Джерело інформації: Управління освіти адміністрації Слобідського району Харківської міської ради

Самодіяльний колектив «Калина» відзначив 25-річчя

/Files/images/kominternovskiy_rayon/2018/novini_2018/калина.jpg Ювілейний концерт, приурочений до 25-річчя самодіяльного художнього колективу «Калина», відбувся сьогодні, 18 січня, у Палаці культури «Металіст».

У Слобідському районі знають і люблять цей ансамбль, який є постійним учасником усіх свят і народних гулянь.Керівнику «Калини» Олені Савченко та її учасникам були вручені подяки та цінний подарунок.У святковому концерті виступили самі ювіляри та їхні гості: хореографічний ансамбль «Альванта», тріо бандуристів дитячої школи мистецтв №5 ім. Дунаєвського, заслужений артист України Ян Харитонов, «Золотий акордеон Слобожанщини» Станіслав Калиновський та інші колективи і виконавці.

18/01/2018
Джерело інформації: Управління освіти адміністрації Слобідського району Хпрківської міської ради

Конкурс творчих робіт "Мрії про Україну"

/Files/images/kominternovskiy_rayon/2018/novini_2018/012.jpg У січні 2018 року у закладах освіти Слобідського району розпочато роботу щодо участі учнів 1-11 класів у конкурсі малюнків-ілюстрацій, віршів «Мрії про Україну», що проводить Харківська обласна громадська організація «Спілка ветеранів АТО» з метою виховання патріотизму, любові до України, формування національної свідомості та духовної культури дітей та молоді.

17/01/2018
Джерело інформації; Управління освіти адміністрації Слобідського району Харківської міської ради

.

Вітаємо переможців Всеукраїнської інтернет олімпіади з біології

З 22.12 по 24.12 відбувся заключний етап Всеукраїнської інтернет-олімпіади з біології в місті Одеса. Вітаємо учнів Харківської гімназії №46 ім. М.В. Ломоносова, що стали призерами:

Карпенко Катерина 10-В ІІ місцеБакуменко Кристина 11-Б ІІІ місцеЯцик Єлизавета 10-В ІІІ місцеХрамцова Діана 10-В ІІІ місце

17/01/2018
Джерело інформації: Управління освіти адміністрації Слобідського району Харківської міської ради

В Слободском районе наградили работников коммунальных предприятий

/Files/images/kominternovskiy_rayon/2018/novini_2018/награда.jpgНаграждение сотрудников коммунальных предприятий состоялось 10 января в Администрации Слободского района.

Почетные грамоты райадминистрации вручили сотрудникам коммунальных предприятий «Жилкомсервис» и «Благоустройство». Районная администрация поблагодарила их за большую работу, которую они выполняют, делая улицы района чистыми и красивыми, заплодотворное сотрудничество с органами местного самоуправления.

.

11/01/2018
Источник: Официальный сайт Харьковского городского совета

.

В Слободском районе прошла уборка территории

/Files/images/kominternovskiy_rayon/2018/novini_2018/уборка.jpgУборка и благоустройство территории Успенского парка и сквера на пересечении ул. Харьковских Дивизий и ул. Садовопарковой прошли сегодня, 10 января, в Слободском районе.

В мероприятии приняли участие представители администрации и сотрудники районного управления образования, а также местные жители и работники компании «СПО».Во время уборки было приведено в порядок около 4 га территории, убран бросовый мусор, ветки деревьев и кустарников. Для сбора мусора установлены контейнеры-лодки.

.

11/01/2018
Источник: Официальный сайт Харьковского городского совета

.

Харьковские патрульные посетили детей-переселенцев в модульном городке

/Files/images/kominternovskiy_rayon/2018/novini_2018/дети.jpg Детям привезли подарки к Новому году и книги о правилах безопасного поведения.

Это уже не первый визит правоохранителей в модульный городок для переселенцев — они уже были здесь накануне Нового года и обещали приехать снова во время зимних каникул, сообщают в пресс-службе Управления патрульной полиции в Харьковской области.В этот раз патрульные привезли игрушки, книги «Личная безопасность ребенка» и памятки. Правоохранители также рассказали детям, как вести себя, чтобы не попасть в неприятности.

05/01/2018
Источник информации: Медиапорт

В цирк за впечатлениями и положительными эмоциями

/Files/images/kominternovskiy_rayon/2018/novini_2018/цирк.jpg На протяжении вот уже нескольких лет в преддверии новогодних праздников под патронатом народного депутата Украины Анатолия Денисенко для школьников Основянского и Слободского районов города Харькова открывает свои двери цирк.

В очередной раз более 2500 детей благодаря парламентарию получили замечательное настроение и массу положительных эмоций. Но особенно яркие впечатления получили победители конкурса «Моя Украина», который проходил на протяжении года. В конкурсе приняло участие более 6500 учеников 1-5 классов Слободского и Основянского районов. Перед представлением Анатолий Денисенко провел розыгрыш призов, в результате которого победителями стали:

3 место – Кладченко Кирилл Николаевич, ООШ № 35, приз – телевизор;

2 место – Кушнарева Валерия Сергеевна, ООШ № 60, приз – ноутбук;

1 место – Шапарь Александр Сергеевич, ООШ № 114, приз – путевка для всей семьи в одно из живописных мест Украины.

Анатолий Денисенко лично поздравил Александра и его родителей с победой.

03/01/2018
Источник информации: Сайт Народного депутата Украины Анатолия Денисенко

Кiлькiсть переглядiв: 669

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.