Мрії про Україну 2019

/Files/images/vovcha/изображение_viber_2019-11-29_16-12-38.jpg29 листопада в Харківському національному академічному театр опери та балету імені Миколи Лисенка відбулось нагородження учасників літературно-художнього конкурсу «Мрії про Україну 2019 » від Харківської обласної громадської організації «Спілка ветеранів АТО». Було нагороджено Подяками 51 учня закладів освіти Слобідського.

04/12/2019 Джерело інформації: Управління освіти адміністрації Слобідського району Харківської міської ради

Естафета пам’яті

Згідно з меморандумом про співпрацю між Харківською міською організацією учнівського самоврядування та Харківською міською організацією ветеранів Україним 26 листопада ХЗОШ № 91 приймала районну "Естафету пам’яті", на якій були присутні представники районної організації ветеранів України.

26/11/2019
Джерело інформації: Управління освіти адміністрації Слобідського району Харківської міської ради

День пам'яті жертв Голодомору

23 листопада 2019 року в Україні відзначається День пам'яті жертв Голодомору 1932-33 років.У всіх закладах освіти району напередодні проходли відповідні тематичні заходи, метою яких було формування в учнів щирих людських почуттів, співчуття до трагічної долі рідного народу, громадянської відповідальності за його майбутнє.

23/11/2019
Джерело інформації: Управління освіти адміністрації Слобідського району Харківської міської ради

Тарас єднає нас

Куліш Марія і Дятлова Вікторія учениціХарківської гімназії № 82стали лауреатами у конкурсі дитячої патріотичної пісні «Тарас єднає нас» присвяченої шостій річниці революції гідності.

Вітаємо дівчат з досягненням!

22/11/2019
Джерело інформації: Управління освіти адміністрації Слобідського району Харківської міської ради

Правовий квест «Філософія серця»

21 листопада лідери самоврядування Харківської гімназії № 178 "Освіта" прийняли участь у правовому квесті «Філософія серця» щодо протидії боулінгу в шкільному середовищі.

22/11/2019
Джерело інформації: Управління освіти адміністрації Слобідського району Харківської міської ради

У Слобідському районі ремонтують внутрішньоквартальні дороги

У місті триває реконструкція внутрішньоквартальних доріг.

/Files/images/vovcha/7f283ea6584480e78c6627c5ac59baf6.jpg Зокрема, зараз роботи йдуть у дворі по вул. Зерновій, 6 у Слобідському районі. На об'єкті оновлюють внутрішньоквартальні дороги і тротуари. З проханням про ремонт місцеві жителі звернулися до міського голови Геннадія Кернеса, після чого фахівці обстежили локацію робіт і розробили проект реконструкції.
Як повідомив головний інженер фірми-підрядника Сергій Чистяков, у дворі вздовж доріг вже встановили понад 700 п. м бордюру, 420 шт. тротуарного бордюру. Дорожники підготували і заасфальтували підходи до під'їздів, на що було витрачено 45 т асфальтобетону.
Зараз робочі засипають внутрішньоквартальні дороги щебенем і в понеділок приступлять до асфальтування. За словами головного інженера, всього буде заасфальтовано близько 2 тис. кв. м доріг. «Тому хотіли попросити власників автомобілів поставитися до ситуації з розумінням і потерпіти пару днів, щоб отримати нормальну проїжджу частину», - зазначив Сергій Чистяков.

16/11/2019
Джерело інформації: Офіційний сайт Харківської міської ради

У Харкові пройдуть інноваційний форум та ярмарок стартапів

/Files/images/vovcha/a539d03614ac660311da5783ab406af0.jpg Інноваційний форум та ярмарок стартапів відбудуться 14-15 листопада на арт-заводі «Механика. Иная Земля» (вул. Плеханівська, 126).

Учасники заходу зберуться, аби поділитися ідеями та обговорити останні технологічні досягнення, а також послухати виступи спікерів-практиків з області стартап-руху та IT-технологій.
У рамках форуму відбудуться виставка та презентації стартапів студентів Харківського національного університету міського господарства ім. О. М. Бекетова, Харківського національного університету ім. В. Н. Каразіна, Харківського державного університету харчування та торгівлі, Харківського національного автомобільно-дорожнього університету, Харківського національного університету радіоелектроніки та Національного технічного університету «Харківський політехнічний інститут».
З програмою форуму можна ознайомитисятут.
Захід проводиться управлінням інноваційного розвитку та іміджевих проектів під патронатом Харківського міського голови.

14/11/2019
Джерело інформації: Офіційний сайт Харківської міської ради

На перетині вулиць Плеханівської та Польової реконструювали трамвайні колії

/Files/images/vovcha/f04f28c04239fabaf8b1987943a7be49.jpgРеконструкція трамвайних колій на перетині вул. Плеханівської і вул. Польової завершується.

Про це сьогодні, 13 листопада, повідомив директор Департаменту інфраструктури Сергій Дульфан.
За його словами, це був один із найбільш проблемних переїздів у місті.
«Через поганий стан проїжджої частини вздовж трамвайних колій технологічна швидкість на перехресті падала до 5 км/год, через що на Балашівському шляхопроводі завжди утворювалася пробка. Тому старий конструктив ми демонтували і провели повну реконструкцію цієї ділянки та під'їзду до шляхопроводу за сучасними технологіями», - повідомив Сергій Дульфан.
За його словами, рух колісного транспорту на перехресті буде відновлено завтра, а трамваї підуть у суботу.

14/11/2019
Джерело інформації: Офіційний сайт Харківської міської ради

Вітаємо команду КДЮСШ №6 з перемогою на чемпіонаті світу!

З 31 жовтня по 03 листопада 2019 року в місті Маріна-Ді-Каррара (Італія) відбувся чемпіонат світу з кікбоксингу ВТКА.
В змаганнях взяли участь більш ніж 5000 спортсменів з 89 країн світу.
Місто Харків і Харківську область представляли 19 спортсменів-вихованців КЗ КДЮСШ №6, ХНУВД, КСБ Південний.

До скарбниці збірної України харківські спортсмени принесли 25 золотих, 10 срібних та 2 бронзові винагороди.
Шість вихованців Команда КЗ «КДЮСШ № 6» під керівництвом тренера-викладача Кохановського Ю.С. вибороли 6 медалей (4 золоті та 2 срібні).
Вітаємо спортсменів та їх наставника з перемогою!

1. Арцт Анастасія – фулл контакт, до 48 кг - І місце;
2. Красніков Іван – лоу-кік контакт, до 54 кг - І місце;
3. Фуртас Денис – кік-лайт контакт, до 74 кг - І місце;
4. Криванич Дарина – кік-лайт контакт, до 56 кг - І місце;
5. Чмихін Артур – лоу-кік контакт, до 63,5 кг - ІІ місце;
6. Батіщев Олександр – лоу-кік контакт, до 57 кг - ІІ місце.

08/11/2019
Джерело інформації: Управління освіти адміністрації Слобідського району Харківської иіської ради

Вітаємо з перемогою на XV Всеукраїнському турнірі юних економістів

Вітаємо команду юних економістів «Золотий запас» ХГ № 46 з перемогою на XV Всеукраїнському турнірі юних економістів!

У запеклій боротьбі команда гімназії «Золотий запас» посіла ІІІ місце.
Вітаємо кращих економістів Слобідського району:

Шумську Марію, Столярову Аріну, Слюнько Марію, Беденко Марію, Полозова Данилу.
Також вітаємо переможців у номінаціях: «Динамізм турніру»- Беденко Марія;
«Найактивніший гравець»- Слюнько Марія

Вітаємо наших переможців та їх керівникаДанильченко Наталію Миколаївну з перемогою!

07/11/2019
Джерело інформації: Управліннґя освіти адміністрації Слобідського району Харківської міської ради

Відбувся семінар з кібербезпеки

30.10.2019 на базі ХСШ №114 відбувся семінар для відповідальних за кібербезпеку у закладах освіти Слобідського району.
На заході були розглянуті основні види шкідливого програмного забезпечення, вірусів, загроз, розглянуті правила кібіргігієни та протидії кіберзагрозам.

01/11/2019
Джереор інформації: Управління освіти адміністрації слобідського району Харківської міської ради

Учні закладів освіти Слобідського району взяли участь в Обласному конкурсі для дітей та молоді

«Місцеве самоврядування — це ми!»

Мета Конкурсу – підвищення рівня знань підлітків у сфері публічного управління, підвищення інтересу школярів та студентів до розвитку локальної демократії в Україні, ознайомлення їх із проблематикою та практичними аспектами діяльності місцевих рад та їх виконавчих органів, виховання патріотизму та поваги до держави, а також популяризації діяльності органів місцевого самоврядування в Україні.
Завдання Конкурсу — виховання грамотної та активної молоді, формування особистості через отримання об'єктивної та неупередженої інформації щодо діяльності місцевих органів влади в Україні.

01/11/2019
Джереор інформації: Управління освіти адміністрації слобідського району Харківської міської ради

Бажаємо вдалої участі у конкурсі!!!

У Слобідському районі вшановували соціальних працівників

/Files/images/kominternovskiy_rayon/2019/слоб.jpg Святкова зустріч районного активу, присвячена Дню працівника соціальної сфери, відбулася 31 жовтня в Адміністрації Слобідського району.

З професійним святом працівників соціальної сфери привітали заступник голови райадміністрації з організаційних питань Світлана Лещенко та депутати. Вони подякували всім присутнім за їхню працю і професіоналізм, побажали їм щастя, благополуччя і успіхів в їх нелегкій професії.
Одинадцять кращих працівників управління праці та соціального захисту, служби у справах дітей, товариства інвалідів Слобідського району були нагороджені почесними грамотами Адміністрації Слобідського району, квітами та пам'ятними подарунками.
Крім того, нагороди і подарунки від депутатів отримали 15 кращих працівників управління праці та соціального захисту населення, Центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді, територіального центру надання соціальних послуг Слобідського району.Привітання, вручення грамот та подарунків супроводжувалося яскравими і барвистими виступами вокалістів і творчих колективів Фонду обдарованих дітей.Урочиста зустріч завершилася святковим частуванням.
Довідка. День працівників соціальної сфери України відзначається в першу неділю листопада, згідно з Указом Президента України від 13 квітня 1999 року. У цей день прийнято вшановувати і дякувати соціальним працівникам за їхню самовіддану працю, високий професіоналізм та готовність допомогти кожному. Об'єктами уваги соціальних служб є учасники та інваліди Другої світової війни, учасники локальних воєн, ліквідатори аварії на Чорнобильській АЕС, малозабезпечені громадяни, люди з інвалідністю, матері-одиначки, пенсіонери, а також тимчасово переміщені особи із зони проведення АТО, учасники АТО і члени їхніх сімей та ін.

01/11/2019
Джерело інформації: Офіційний сайт Харківської міської ради

На Нових Домах ремонтують внутрішньоквартальні дороги

/Files/images/kominternovskiy_rayon/2019/1.jpg Ремонт доріг та тротуарів виконують у дворі будинку по пр. Героїв Сталінграда, 148-в у Слобідському районі.

З проханням відремонтувати дорогу мешканці будинку звернулися до Харківського міського голови Геннадія Кернеса на особистому прийомі.
Як повідомив виконроб підрядної організації Дмитро Енутін, дорожники працюють на об'єкті кілька тижнів.
Робочі демонтували старий асфальт, засипали ділянку щебенем, встановили 360 п. м нового бордюру вздовж дороги та 170 п. м - уздовж тротуарів. Робочі вже заасфальтували 270 кв. м тротуарів, привели до ладу виходи з під'їздів.
«Зроблені зниження біля кожного з під'їздів і сходинки, щоб людям було зручно. Облаштували паркувальні місця, як просили жителі. Їм має сподобатися», - зазначив виконроб.
Зараз робочі асфальтують саму дорогу загальною площею 800 кв. м. Роботи планують завершити найближчим часом.

01/11/2019
Джерело інформації: Офіційний сайт Харківської міської ради

Кiлькiсть переглядiв: 426

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.