У харківських дитячих садках створять 600 нових місць

/Files/images/kominternovskiy_rayon/2019/6.jpg 14 груп в існуючих дитячих садах і новий дитячий садок №352 у Слобідському районі відкриють у Харкові цього року.

Про це сьогодні, 30 серпня, у пресцентрі Харківської міської ради повідомила директор Департаменту освіти Ольга Деменко.За її словами, це дозволить створити понад 600 нових місць для дошкільнят.«За останні десять років нам вдалося кардинально змінити ситуацію щодо забезпечення дошкільною освітою. Щороку ми відкриваємо нові дитячі садки і нові групи в існуючих дитсадках», - повідомила директор департаменту.Нагадаємо, що дитячий садок №352відкриютьна пр. Героїв Сталінграда, 146а. У старому приміщенні відремонтують харчоблок, пральні, групові приміщення, встановлять ігрові майданчики, впорядкують територію.

30/08/2019
Джерело інформації: Офіційний сайт Харківської міської ради

У Слобідському районі організували захід для ветеранів

Організація ветеранів України Слобідського району сьогодні, 21 серпня, провела захід, присвячений 76-й річниці визволення Харкова від нацистських загарбників.

/Files/images/vovcha/4073de3b20ecfa637b2457ae40fe0f62.jpgУ ньому взяли участь ветерани війни та праці, представники Адміністрації Слобідського району, Збройних Сил і правоохоронних органів.
Заступник голови райадміністрації Світлана Лещенко вручила ветеранам квіти та подарунки.
«Ми завжди пам'ятатимемо і шануватимемо тих, хто пройшов страшну школу війни, відновлював у післявоєнні роки зруйновані міста, хто і зараз залишається для нас прикладом любові до країни, зразком витримки, мудрості та терпіння. Бажаю вам, шановні ветерани, міцного здоров'я, довголіття, бадьорості духу та поваги. Скільки б часу не минуло від 23 серпня 1943 року, це дата ніколи не зітреться з нашої пам'яті», - зазначила Світлана Лещенко.
Після офіційної частини для ветеранів організували польову кашу.

22/08/2019
Джерело інформації: Офіційний сайт Харківської міської ради

В Федорцах открыли спортивно-игровой комплекс

/Files/images/kominternovskiy_rayon/2019/фед.jpg Детская и спортивная площадки были открыты сегодня, 16 августа, в поселке Федорцы, на ул. Коновченко, 1.

Новый игровой комплекс появился на месте старого пустыря с несанкционированной свалкой. Ранее местные жители обращались к Харьковскому городскому голове Геннадию Кернесу с просьбой благоустроить эту территорию.
В открытии игрового комплекса принял участие председатель Администрации Слободского района Вячеслав Ильенко, который поблагодарил всех, кто помогал строить площадки.За время работ было вывезено 11 машин мусора, выкошено более 1,5 тыс. кв. м травы и поросли. На площадках были установлены качели, большая горка, песочница, тренажеры, а в зоне отдыха - восемь скамеек и шесть урн.Большую помощь в уборке территории и строительстве площадок оказали местные жители.Для гостей праздника выступили образцовый художественный коллектив эстрадного танца «Конфетти», ученики Детской школы искусств №5 им. Дунаевского и ДЮСШ №6.А в конце мероприятия детям подарили баскетбольные мячи и наборы для настольного тенниса.

16/08/2019
Источник информации: Городской дозор

У місті встановлюють ігрові комплекси на дитячих майданчиках

Новий ігровий елемент у вигляді мотузкової піраміди встановили на дитячому майданчику по вул. Морозова, 32.

/Files/images/vovcha/758e13067c9ea1403604fde62c143702.jpgЯк повідомив сьогодні, 14 серпня, заступник директора КП «Харківське ремонтно-будівельне підприємство» Ігор Малюгов, з початку літа у дворі житлового будинку №32 був проведений комплекс робіт з благоустрою. Зокрема, там встановили новий спортивний майданчик з тренажерами, а також відновили обладнаний раніше дитячий ігровий комплекс. Сьогодні для маленьких жителів двору робочі монтують піраміду на тросах для лазіння.
«За допомогою цього ігрового елемента діти добре розвивають моторику. Перші дві такі піраміди ми встановили торік, після чого нам почали надходити звернення від інших жителів із проханням обладнати і їхні двори саме такими ігровими елементами. Цього року ми придбали п'ять пірамід, які встановимо на прибудинкових територіях, де проводиться комплексний благоустрій», - зазначив Ігор Малюгов.
Крім цього, до кінця серпня у дворі по вул. Морозова, 32 встановлять ігровий комплекс «Фортеця» і нові футбольні ворота.
За словами заступника директора КП «ХРБП», всього цього року на підприємстві закупили 545 ігрових елементів для дитячих майданчиків і 118 - для спортивних, у т. ч. тренажери та гімнастичні снаряди. На сьогодні у дворах міста встановлено 60% з них.

14/08/2019
Джерело інформації: Офіційний сайт Харківської міської ради

Кiлькiсть переглядiв: 350

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.