ХІV міський турнір юних математиків

/Files/images/kominternovskiy_rayon/2019/диплом.jpg 21 вересня 2019 року на базі Харківського фізико-математичного ліцею № 27 відбувся ХІV міський турнір юних математиків для учнів 9-11 класів закладів загальної середньої освіти.
Вітаємо збірну команду району та вчителів-тренерів з перемогою! Бажаємо подальших успіхів у навчанні та праці!

23/09/2019
Джерело інформації: Управління освіти адміністрації Слобідського району Харківської міської ради

Освітній проект "Ніч Науки" відвідали учні району

/Files/images/kominternovskiy_rayon/2019/ночь.jpg 21 вересня 2019 року в рамках міського освітнього проекту «Ніч Науки» учні шкіл району разом з учителями та батьками відвідали заклади вищої освіти нашого міста. Школярі з захопленням брали участь у роботі численних майданчиків і локацій, на яких провідні університети Харкова презентували свої наукові розробки і досягнення, демонстрували різні експерименти, знайомили з роботою лабораторій і кафедр.

23/09/2019
Джерело інформації: Управління освіти адміністрації Слобідського району Харківської міської ради

Єдиний правовий день у Слобідському районі

/Files/images/kominternovskiy_rayon/2019/ltym.jpg 19 вересня 2019 року згідно зі спільним графіком Служби у справах дітей по Слобідському району, з метою підвищення рівня обізнаності учнів з правових питань в ХЗОШ № 20 та ХГ № 46 був проведений Єдиний правовий день. Перед учасниками даного заходу виступали представники Центру соціальних служб для сім’ї, дітей і молоді, Управління освіти, Служби у справах дітей , Управління патрульної поліції, Сектору ювенальної апробації, Головного територіального управління юстиції у Харківській області та Харківського міського центру зайнятості. У ході зустрічі були розглянуті питання з даного напряму.

19/09/2019
Джерело інформації: Управління освіти адміністрації Слобідського району Харківської міської ради

Вулицю Аерофлотську - реконструюють

/Files/images/kominternovskiy_rayon/аэрофлот.jpg У планах : капітальний , та поточний ремонт фасадів 13 житлових будинків ; кронація 50 дерев ; реконструкція тротуарів з обох сторін; встановлення 70 світлодіодних світильників; підсвітлення фасадів готелю , та будинка #11!

07.09.2019
Джерело: https://www.facebook.com/Слободской-район-Харькова-178795732744604/?ref=all_category_pyml_rhc

.

.

У Слобідському районі відкрили оновлений дитячий майданчик

/Files/images/kominternovskiy_rayon/дит площ.jpg Відкриття оновленого дитячого ігрового і спортивного комплексу відбулося сьогодні, 6 вересня, у дворі житлових будинків по вул. Морозова, 32.

У святковому заході взяли участь представники Адміністрації Слобідського району, депутати, жителі району.
З початку літа у дворі житлового будинку №32 був проведений комплекс робіт з благоустрою. Зокрема, там реконструювали дитячий майданчик. Старі елементи замінили на нові, сучасні. Це і дитяча гірка, і пісочниці, і гойдалки. Для маленьких мешканців також був встановлені новий ігровий комплекс з вежами і гірками. На спортивному майданчику встановили мотузяну піраміду для лазіння, тренажери для занять стріт-воркаутом, нові футбольні ворота.
Крім того, на прибудинковій території розбили нові клумби, висадили безліч квітів, встановили урни і лавочки, а також провели додаткове освітлення.
Заступник голови Адміністрації Слобідського району Олексій Свідло подякував усім, хто взяв участь у будівництві дитячого та спортивного майданчиків, за свято, яке вони подарували дітям.
Реконструкція комплексу сприяла і проведенню ремонтних робіт у будинках по вул. Морозова, 32, 34, де відремонтували 600 кв. м цоколя, на прибудинковій території висадили кущі та дерева, відремонтували доріжки до під'їздів, облаштували кишеню для паркування автомобілів тощо.
На святі з нагоди відкриття дитячого та спортивного майданчиків виступили творчі й спортивні колективи району: танцювальний колектив «Конфетті» дитячої школи мистецтв №5 ім. Дунаєвського і спортсмени Дитячо-юнацької спортивної школи № 6.

06/09/2019
ДЖерело інформації: Офіційний сайт Харківської міської ради

У Слобідському районі відбулося свято першого дзвоника

/Files/images/kominternovskiy_rayon/2019/слобід.jpg Святкові заходи, присвячені початку нового навчального року, пройшли сьогодні, 2 вересня, у школах Слобідського району.
Перший дзвоник пролунав для понад 1800 першокласників. З Днем знань дітей привітали представники Адміністрації Слобідського району, представники громадськості, ветеранських організацій, депутати.
Заступник голови Адміністрації Слобідського району Денис Дорожкін відвідав гімназію №83. Він подякував вчителям і побажав удачі старшокласникам.
«Знаю, з яким хвилюванням ви всі прийшли на це свято. Спасибі вчителям. Ваша роль у житті кожного учня - величезна. Ви вчите дітей не тільки математиці або хімії, але і мистецтву жити. Здоров'я вам і нових творчих успіхів. Дорогі випускники! Бажаю вам щастя, мирного неба над головою, удачі у всіх починаннях. Не бійтеся труднощів - вони допоможуть вам виховати твердість характеру. Зі святом, дорогі школярі, вчителі та батьки!» - сказав Денис Дорожкін.
Також святкова лінійка пройшла у Харківському вищому професійному училищі №6. У заході взяли участь заступник голови Слобідської адміністрації Світлана Лещенко, представники заводів «Світло шахтаря», «Турбоатом», заводу ім. Малишева.
Світлана Лещенко побажала учням цікавого навчального року. «Щиро вітаю з Днем знань - справжнім всенародним святом мудрості, доброти і людяності. Цей день особливо урочистий і хвилюючий, адже саме з нього починається цікавий і водночас нелегкий шлях до звершень, самостійного життя. Бажаю всім учням підкорити нові вершини, зустріти добрих і надійних друзів та досягти омріяної мети», - сказала Світлана Лещенко.
Також з нагоди початку нового навчального року в Харківському технічному ліцеї №173 пройшла квест-подорож «Україна об'єднує дітей».
Нагадаємо, що сьогодні в школи Харкова пішли 14 тис. першачків, усього у новому навчальному році навчатимуться 131 тис. дітей.

02/09/2019
Джерело інформації: Офіційний сайт Харківської міської ради

Кiлькiсть переглядiв: 356

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.