Ігор Терехов зустрівся з працівниками заводу імені Малишева

Секретар Харківської міської ради Ігор Терехов сьогодні, 19 березня, зустрівся з працівниками ДП «Завод імені В.О. Малишева».

/Files/images/novini_2020/2021/f253175b4d91498484640cb96f6b9a4a.jpgПо допомогу у вирішенні різних комунальних і житлових питань до нього звернулися близько 70 осіб. Більшість прохань працівників підприємства стосувалися надання матеріальної допомоги на дороге лікування і реабілітацію, ремонту будинків та внутрішньоквартальних доріг, благоустрою прибудинкових територій, ремонту теплових мереж, сприяння у вирішенні житлових питань тощо.
Зокрема, на прохання мешканців цього року відремонтують під'їзди в будинках по вул. Ковтуна, 15, 23, пр. Героїв Сталінграда, 41, вул. Кошкіна, 2, вул. Тепловозній, 9; виконають ремонт сходових маршів у будинках по вул. Плеханівській, 145, вул. Соїча, 4; встановлять пандуси по вул. Морозова, 32 і виконають низку інших робіт. Багато прохань жителів стосувалося ремонту внутрішньоквартальних доріг і тротуарів. Ігор Терехов зазначив, що деякі об'єкти будуть відремонтовані вже цього року (зокрема, внутрішньоквартальна дорога по вул. Анадирській і тротуар по вул. Тепловозній, 9 та вул. Луганській, 36). На тих же об'єктах, які не включені в плани капітального ремонту на цей рік, буде проведено поточний ремонт.
Частина прохань працівників підприємства стосувалася ремонту приміщень загального користування в гуртожитках і будинках готельного типу (кухонь, санвузлів, коридорів). Ігор Терехов пояснив, що ці приміщення знаходяться у власності всіх мешканців цих будинків, тому проведення там ремонтних робіт міським бюджетом не передбачено. Однак секретар міськради зазначив, що за його дорученням об'єкти, які знаходяться в аварійному стані і можуть завдати шкоди здоров'ю та життю людей, все-таки будуть відремонтовані.
З проханням виділити матеріальну допомогу на лікування звернувся енергетик Геннадій Говоров. Він розповів, що йому зробили операцію з протезування тазостегнового суглобу і тепер він потребує дорогої реабілітації. Також йому потрібно придбати спеціальне ортопедичне взуття. За дорученням Ігоря Терехова йому виділять матеріальну допомогу в розмірі 10 тис. грн. Таку ж допомогу на лікування отримають ще кілька співробітників підприємства з важкими захворюваннями - провідний інженер-конструктор Людмила Єфремова і начальник ділянки Іван Вепро.
У кінці зустрічі генеральний директор ДП «Завод імені В.О. Малишева» Василь Крилас подякував секретарю міськради за те, що міська влада з увагою ставиться до прохань харків'ян, і вручив Ігорю Терехова прототип бойової машини «Оплот», яку випускає підприємство.
У свою чергу Ігор Терехов зазначив, що Харків пишається працівниками заводу ім. Малишева.
«Ви робите дуже важливу і потрібну роботу: випускаєте бронетанкову техніку, яка сьогодні так потрібна нашій країні для захисту та оборони. Я дуже вдячний за вашу працю. Сьогодні було порушено багато різних питань. Вони, переважно, стосувалися житлово-комунального господарства. Будьте впевнені, що наша команда зробить все, щоб всі проблемні питання, які сьогодні прозвучали, були вирішені в найкоротші терміни і на найвищому рівні», - сказав Ігор Терехов.

19/03/2021
Джерела інофрмації: Офіційний сайт Харківської міської ради

У Слобідському районі пройшли масляні гуляння

Святковий захід, присвячений проводам зими, пройшов сьогодні, 14 березня, в парку Машинобудівників.

/Files/images/novini_2020/2021/2aca69905b57b71601aaf553c2f2cb3c.jpgПривітати жителів району з цим святом прийшов секретар Харківської міської ради Ігор Терехов. Він відвідав організований районом інтерактивний майданчик, на якому гостей свята чекали пізнавальні вікторини та майстер-класи, веселі конкурси, ігри та традиційне частування.
«Ми з вами сьогодні відзначаємо прихід весни і проводи зими. Хочу, щоб у всіх вас був весняний настрій. В недалекому майбутньому цей парк зміниться. Ми побудуємо тут величезну льодову арену, де будуть займатися спортом наші діти. Тут з'явиться урбан-парк. Все це для того, щоб наших дітей забрати з вулиці і привести в спорт. Це філософія здорового способу життя. Харків завжди сповідував цю філософію», - сказав Ігор Терехов.

15/03/2021
Джерела інформації: Офіційний сайт Харківської міської ради

У Харкові впорядкують мікрорайон біля аеропорту

Зустріч секретаря Харківської міської ради Ігоря Терехова з жителями дворів по вул. Нестерова, вул. Ромашкіна і пров. Пілотів відбулася 5 березня, в Слобідському районі.

/Files/images/novini_2020/2021/bd40ba40d913e06375a2720463f84e35.jpg Місцеві жителі звернулися з проханнями про благоустрій прибудинкових територій, оскільки такі роботи в цьому мікрорайоні, який знаходиться за харківським аеропортом, давно не проводилися.
Також городян хвилювало питання ремонту старих житлових будинків, внутрішньоквартальних доріг і тротуарів.
«Ми побачили, що тут дуже багато роботи, яку за один рік не виконати.Тому визначимося з пріоритетами і будемо поступово приводити цей мікрорайон до ладу», - зазначив Ігор Терехов.
Також він дав доручення вивчити можливість облаштування скверу на безгоспній території за будинком по вул. Аерофлотській, 18.

06/03/2021
Джерела інформації: Офіційний сайт Харківської міської ради

У Харкові спростять процедуру видачі матеріальної допомоги

Харківська міська рада веде переговори з Пенсійним фондом України про надання довідок в електронному вигляді для спрощення процедури видачі матеріальної допомоги.

/Files/images/novini_2020/2021/ac3a25705a4589225a8b46196388c771.jpgПро це на робочій нараді повідомив секретар Харківської міської ради Ігор Терехов.
За його словами, зараз громадянам, які потребують отримання матеріальної допомоги з коштів міського бюджету, потрібно відвідати кілька установ.
«Неодноразово надходили звернення від людей, щоб відпрацювати це питання з Пенсійним фондом. Я категорично проти того, щоб люди приходили до нас в Управління праці та соціального захисту по матеріальну допомогу, а потім їх спрямовували до Пенсійного фонду за довідкою. Тому в управлінні буде електронна довідка з Пенсійного фонду, і люди зможуть оформити все в одному місці», - повідомив Ігор Терехов.
Секретар міської ради нагадав, що харків'янам надають матеріальну допомогу у розмірі від 3 до 10 тис. грн. На ці кошти можуть розраховувати люди, які перебувають у складній життєвій ситуації, потребують дорогого лікування. Крім того, зараз міська рада надає допомогу лікарям, вчителям, працівникам житлово-комунальної сфери, які хворіють або перехворіли на коронавірус.Як повідомила заступник Харківського міського голови Світлана Горбунова-Рубан, матеріальна допомога хворим на COVID-19 була призначена на загальну суму 10 млн 795 тис. грн.
«Матеріальну допомогу можуть отримати люди різних категорій. У зв'язку з нинішнім матеріальним становищем багато людей звертаються, і ми фактично нікому не відмовляємо», - сказав Ігор Терехов.

03/03/2021
Джерело інформації: Офіційний сайт Харківської міської ради

У Слобідському районі відбувся концерт з нагоди Міжнародного жіночого дня

Святковий концерт, присвячений Міжнародному жіночому дню, відбувся 1 березня в БК «Металіст» (вул. Плеханівська, 77).

/Files/images/novini_2020/2021/39be103fa51b620deb4ffc6f2c21e2ef.jpgЗі святом, що наближається, робітниць і співробітниць підприємств та установ району привітав секретар Харківської міської ради Ігор Терехов. Він зазначив, що дуже приємно перший весняний день провести в такій милій жіночій компанії, оскільки саме жінки є головним стимуломдля чоловіків ужиттіі надихають їх на добрі справи.
«Та команда, фундамент якої заклав Геннадій Адольфович Кернес та якою я зараз маю честь і гордість керувати, переважно складається з вас - наші милі жінки. Я впевнений, що цій команді під силу все - розвивати наше успішне місто Харків, творити добро, вчити дітей, лікувати наших городян, робити все можливе, щоб наш Харків розквітав так само, як сьогодні, в перший день весни, розквітаютьпосмішки на ваших обличчях. Зі святом, наші дорогі, милі, улюблені і рідні жінки!» - сказав Ігор Терехов.
За сумлінну та плідну працю, високий професіоналізм, вагомий внесок у соціально-економічний розвиток міста та з нагоди Міжнародного жіночого дня Ігор Терехов вручив кращим працівницям установ і підприємств району Почесні грамоти виконкому Харківської міської ради та Подяки міського голови.Зі списком нагороджених можна ознайомитисятут.
Після урочистої частини присутнім показали мюзикл «Дон Жуан» у виконанні акторів Харківського молодіжного театру «Мадригал».

03/03/2021
Джерело інформації: Офіційний сайт Харківської міської ради

Кiлькiсть переглядiв: 148

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.