Місце зустрічі – бібліотека!

Сучасні бібліотеки Харкова це не лише книгозбірні, це насамперед інформаційні, комунікативні та дозвіллєві центри громади.

/Files/images/novini_slobvdskiy/2022/273279311_237413541917413_2560295810114640468_n.jpgОсоблива увага завжди приділяється залучення дітей до книг та до бібліотеки Юні читачі товаришують один з одним і охоче проводять дозвілля разом. У Центральній бібліотеці ім.І.С.Тургенєва Слобідського району запровавджено веселий та цікавий проєкт для дітей/ «День народження у бібліотеці».
Днями юний завсідник бібліотеки відзначив своє десятиріччя разом з друзями святом, що розкрило творчий потенціал кожного учасника свята. Діти опановували стиль фарбування «Тай-дай» і втілили свої творчі фантазії у створюванні власних моделей футболок за цією технологією, а також випробовували себе в розмовному жанрі та музичних і танцювальних конкурсах. Мрієте про особливий День народження вашої дитини?
Завітайте до Центральної бібліотеки ім.Тургенєва Слобідського району. За читацькими уподобаннями, інтересами та захопленнями іменинників бібліотека готує незвичайне тематичне свято, яке дарує дітям яскраві враження і чудовий настрій.

07/02/2022 Джерело інформації: Фейсбук сторінка Департемент культури міста Харкова

У Харкові побудують нове пожежне депо

Міська влада виділить кошти на завершення будівництва пожежного депо, яке обслуговуватиме Основ'янський та Слобідський райони.

/Files/images/vropa_novini_2021/2022/6ebec13fa9e2dcbae0ec1154c4a23e66.jpgПро це сьогодні, 4 лютого, повідомив Харківський міський голова Ігор Терехов після огляду об'єктів ДСНС та зустрічі з рятувальниками Основ'янського районного відділення Державної служби з надзвичайних ситуацій України у Харківській області. Він зазначив, що нове пожежне депо планувалося збудувати у рамках підготовки міста до проведення фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу, однак у зв'язку з відсутністю фінансування будівельні роботи призупинили. «Тут будуватимуться два нові мікрорайони, тому нова пожежна частина просто необхідна. Сьогодні ми домовилися, що спільними зусиллями міста та забудовника ми добудуємо депо. Це потрібно для того, щоб плече доїзду було мінімальним, і тоді у будь-якій екстремальній ситуації пожежні машини зможуть швидко доїхати на місце події та врятувати життя людей», - наголосив міський голова. Також він нагадав, що міська влада виділила кошти на придбання невеликих пожежних машин, які обслуговуватимуть центральну частину Харкова. За його словами, завдяки зміцненню матеріально-технічної бази час реагування оперативних служб ДСНС у разі виникнення надзвичайних ситуацій значно знизиться, що у свою чергу підвищить безпеку харків'ян.

05/02/2022
Джерела інформації: Офіційний сайт Харківської міської ради

Кiлькiсть переглядiв: 88

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.