"А вже й свята на порозі!" - арт-фентезі

Напередодні Дня Міста і Дня Незалежності України наші невгамовні малюки знову тут - в ЦБ ім. І.С.Тургенєва! Сьогодні у них - День польоту фантазії. Ми вирішили приготувати нашою невеликою, але дуже креативною групою свято-подарунок для всіх друзів бібліоетки. Тому сьогодні у нас - РЕПЕТИЦІЇ! Пісня вибралася сама собою - головна пісня свята, пісня - камертон: "Україна - це я!" Діти знають її слова практично напам'ять, але ... підглядати все ж будуть, щоб не хвилюватися зайвий раз. Зверніть увагу: ми вирішили скласти і відрепетирувати програму свята всього за 1 день! Тому листочки з текстом в руках ми будемо використовувати теж з фантазією: вони у нас будуть перетворюватися в "лелеки легке крило" і в "степ широкий" (ми постараємося). А ще ми всі разом знайшли цікаві питання для вікторини про Україну і Харків (дітлахи самі вибирали най-найкращі) і красиве, інформативне відео (одним з них буде відео про наш Слобідський район, яке, до речі, народилося в нашій бібліотеці!)

Зупинити фантазію і творчий порив малюків, хоча б на час, до завтра, - виявилося справою непростою. Та й чи потрібно? Вони репетирували знову і знову, придумуючи нові і нові детальки, які, як вони представляють, прикрасять їх виступ. А бібліотекарі тим часом займалися запрошенням гостей, намагаючись не забути жодного з наших вірних друзів, якого б віку вони не були.

А в кінці свята, вирішили ми, порадуємо один одного спілкуванням за чашкою чаю з, наприклад, печеньками або з іншими смаколиками.

Щоб трохи відпочити від такої напруженої роботи, ми з "акторами" трохи пограли. Знаєте, що таке графічний диктант? А ось вони тепер знають. Це досить цікава гра, під час якої ведучий диктує учасникам по рядах і по клітинках, де і скільки клітинок вгору-вправо-вліво-вниз. А потім несподівано гравці розуміють, що вони малювали зайця або сердечко, або ще що-небудь симпатичне.

Як тільки всі питання з подробицями були обговорені і гра підійшла до кфнця, молодь неможливо було втримати в бібіліотеці: вони помчали додому, щоб і там закрутити всіх домашніх в вихорі підготовки до свята, який на цей раз вони організували і придумали самі!

/Files/images/tsb_imturgeneva/2017g-_letniy_otdyih_v_tsb/22_serpnya_2017-a_vje_y_svyata_na_poroz/IMG_4184.JPG/Files/images/tsb_imturgeneva/2017g-_letniy_otdyih_v_tsb/22_serpnya_2017-a_vje_y_svyata_na_poroz/IMG_4186.JPG/Files/images/tsb_imturgeneva/2017g-_letniy_otdyih_v_tsb/22_serpnya_2017-a_vje_y_svyata_na_poroz/IMG_4188.JPG/Files/images/tsb_imturgeneva/2017g-_letniy_otdyih_v_tsb/22_serpnya_2017-a_vje_y_svyata_na_poroz/IMG_4193.JPG/Files/images/tsb_imturgeneva/2017g-_letniy_otdyih_v_tsb/22_serpnya_2017-a_vje_y_svyata_na_poroz/IMG_4194.JPG/Files/images/tsb_imturgeneva/2017g-_letniy_otdyih_v_tsb/22_serpnya_2017-a_vje_y_svyata_na_poroz/IMG_4195.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 51

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.