Ленгвич-кафе - онлайн-тренинг

Як же чудово, коли збираються разом ті, хто вірить в чудеса, в добрі казки і хто чекає Різдво, як найпрекрасніше свято! Особливо, коли це дорослі люди, які зберегли своє серце відкритим. Саме такими і є наші учасники старшої групи Ленгвіч-кафе в бібліотеці ім. І.С.Тургенєва.

Нашу чергову зустріч ми присвятили казкам, чудесам і загадкам: всі ми приготували сьогодні загадки, цікаві розповіді і жарти англійською і з задоволенням поділились ними з усіма присутніми. Навіть наші американські друзі Ріс і Район не стримались і також взяли участь у так званому конкурсі на найкращу загадку. А чия ж найкраща? Та, що потребує багато підказок, та ще й дотепна і цікава. І хто ж вийшов переможцем? А всі ми. бо ми насолоджувались грою. А віночок Різдвяних керолз, що ми готуємо на наше свято, приніс той самий жаданий дух Різдва, на який ми всі так сподіваємось.

/Files/images/tsb_imturgeneva/lengvich-kafe/16_grudnya_2017/IMG_1063.JPG/Files/images/tsb_imturgeneva/lengvich-kafe/16_grudnya_2017/IMG_1065.JPG/Files/images/tsb_imturgeneva/lengvich-kafe/16_grudnya_2017/IMG_1066.JPG/Files/images/tsb_imturgeneva/lengvich-kafe/16_grudnya_2017/IMG_1067.JPG/Files/images/tsb_imturgeneva/lengvich-kafe/16_grudnya_2017/IMG_1070.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 84

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.