Миколай, Миколай, ти до нас завітай. Свято Миколая

На перше зимове свято – День Святого Миколая до Центральної дитячої бібліотеки завітали малята із дитячого садочку № 263.

Про Свято Миколая, діти вже знали і раніше, та все ж особливо раділи тому, що Миколай дуже любив маленьких діточок, що за їх слухняність він обов’язково принесе їм дарунки. На честь Святого Миколая пролунало багато добрих віршиків і пісень. Малята з задоволенням спостерігали за пригодами казкового Миколая Чудотворця і його друзями у ляльковій виставі «Святий Миколай іде, чемним діткам дарунки несе».

Щоб задобрити дідуся Миколая і одержати від нього дарунки діти завзято змагалися в літературних вікторинах, відгадували загадки, тож і Святий Миколай не поскупився – всі дітки одержали довгождані солодкі дарунки. Малята залишали бібліотеку в гарному настрої, пообіцявши Святому Миколаю, що обов’язково стануть гарними читачами бібліотеки.

/Files/images/tsdb/2017/dekabr/mikolay/030.JPG/Files/images/tsdb/2017/dekabr/mikolay/038.JPG/Files/images/tsdb/2017/dekabr/mikolay/054.JPG/Files/images/tsdb/2017/dekabr/mikolay/057.JPG/Files/images/tsdb/2017/dekabr/mikolay/061.JPG/Files/images/tsdb/2017/dekabr/mikolay/079.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 57

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.