Повернутися до звичайного режиму

Ленгвіч-кафе - онлайн-тренінг

Головною темою, яку ми сьогодні обговорювали на нашій зустрічі, було відкриття нової групи "Англійська з нуля". Справа в тому, що в нашій групі дорослих учасників спочатку зібрались люди з різним рівнем знання англійської. Нам завжди було цікаво і корисно разом, але поступово стало питання: як зрівнятися, хоч би приблизно. Декому треба повернутися до перших, початкових, тем з граматики і розмовних, а дехто може рухатись вперед, і навіть збільшити швидкість. Ось чому з наступної суботи група дорослих буде займатись двома меншими підгрупками: для початківців і для тих, хто продовжує. Але, домовились ми, оскільки група наша дружня і ми дуже прив’язані один до одного, хто хоче, зможе відвідувати обидві групи, які будуть займатись одна за одною: о першій і о другій годині.

А розмовну нашу тему ми продовжили і сьогодні: ми вчимося питати і вказувати напрямки до різних об’єктів. Наступного разу ми ознайомимось з назвами різних будівль і закладів, що розміщуються на вулицях наших міст і є орієнтирами при виборі напрямків.

/Files/images/tsb_imturgeneva/lengvich-kafe/13-01-18/IMG_1583.JPG/Files/images/tsb_imturgeneva/lengvich-kafe/13-01-18/IMG_1584.JPG/Files/images/tsb_imturgeneva/lengvich-kafe/13-01-18/IMG_1585.JPG/Files/images/tsb_imturgeneva/lengvich-kafe/13-01-18/IMG_1586.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 97

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.