Комп’ютерний тренінг в ЦБ ім. І.С.Тургенєва - нова група

У нас в бібліотеці починає навчання нова група з комп’ютерної грамотності. Сьогодні ми зібрали всіх бажаючих для того, щоб обговорити організаційні питання: чи слід розбити величеньку групу на дві трохи менші; чи будуть ці групи займатись в один день, чи учасникам більш підходять якісь інші дні. Ми визначили, що дні будуть різні: середа і п’ятниця для першої групи і четвер-субота - для другої. Підтвердили час - усі зустрічі починаються о 16-00.

Але одними орг-питаннями ми вирішили не обмежуватись: ми почали знайомство з комп’ютером із знайомства з складовими частинами машини на ім’я "комп’бютер", з правилами вмикання і вимикання комп’ютера і трошечки з історією його виникнення. Декілька слів було сказано про те, як з’явились комп’ютери в нашій бібліотеці і як виникла думка про безкоштовні комп’ютерні курси і вивчення англійської: це була історія проекту "Бібліоміст". Дуже задоволені почутим, слухачі висловили подяку і готовність активно освоювати комп'ютерну грамотність.

/Files/images/IT_trenngi/17-01-18-nova_grupa/IMG_1631.JPG/Files/images/IT_trenngi/17-01-18-nova_grupa/IMG_1632.JPG/Files/images/IT_trenngi/17-01-18-nova_grupa/IMG_1634.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 69

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.