"Даруємо Любов!" - арт-ідеї в ЦБ ім. І.С.Тургенєва

Любов завжди дарує нам свято і надихає людину на нові креативні ідеї. Любов має неосяжну кількість граней: від любові до тварин, природи, мистецтва - до любові до своїх друзів, батьків, коханих, Батьківщини. Все це вона - велика і життєдайна.

Зібравшись відсвяткувати День Святого Валентина разом з нашими добрими друзями - студентами ХМТ ім.О.Морозова і дівчатами з ХВПУ №6, ми почали зустріч не з розваг, а з невеличкої розмови про історію свята, про самого Святого Валентина. А ще ми з хлопцями і дівчатками трошки поміркували, що ж це за диво таке - Любов і на які ідеї вона надихає закохану людину.

А потім ми почали втілювати деякі з таких креативних ідей в життя По- перше, ми потренували нашу винахідливість, намагаючись навчитись розмовляти без слів, в чому дуже допомагає відома і популярна серед молоді гра "Крокодил". По-друге, ми позмагались в дотепності і віршотворчості, коли писали ліричне буриме. А потім настала черга прояву ніжності: хлопці і дівчата казали один одному компліменти - незвичні, тому що на задану літеру; вишукані, тому що цей день був днем їх першого знайомства і дуже хотілося залишити по собі добре враження.

"Якою ти мрієш побачити свою кохану? Якого коханого хочеш ти зустріти? Якими рисами характеру повинен він бути наділений?" Трошки помріяли наші юні гості і написали на сердечках по 2-3 слова, що характеризують необхідні, з їх точки зору, риси характеру хлопціві або дівчат. На першому місці опинились такі: почуття гумору і доброта!

А потім, як ведеться, - просимо до святкового столу: чай, смаколики, музика і невимушена розмова... Танцювати молодь так і не зважилась, але спостерігаючи, як юнаки пішли проводжати додому незнайомих до цього дня дівчаток, ми раділи і переконалися, що свято наше вдалося і наше запрошення повторювати такі зустрічі частіше мабуть отримає відгук.

/Files/images/tsb_imturgeneva/svyata/14-02-2018-svvalentin/ф1.jpg/Files/images/tsb_imturgeneva/svyata/14-02-2018-svvalentin/5.jpg/Files/images/tsb_imturgeneva/svyata/14-02-2018-svvalentin/ф10.jpg/Files/images/tsb_imturgeneva/svyata/14-02-2018-svvalentin/ф11.jpg/Files/images/tsb_imturgeneva/svyata/14-02-2018-svvalentin/ф2.jpg/Files/images/tsb_imturgeneva/svyata/14-02-2018-svvalentin/ф3.jpg/Files/images/tsb_imturgeneva/svyata/14-02-2018-svvalentin/ф4.jpg/Files/images/tsb_imturgeneva/svyata/14-02-2018-svvalentin/ф6.jpg/Files/images/tsb_imturgeneva/svyata/14-02-2018-svvalentin/ф7.jpg/Files/images/tsb_imturgeneva/svyata/14-02-2018-svvalentin/ф8.jpg/Files/images/tsb_imturgeneva/svyata/14-02-2018-svvalentin/ф9.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 68

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.