Найкращий читач року – 2018

Вже стало доброю традицією щорічно в Центральній дитячій бібліотеці проводити конкурс «Найкращий читач України», і цього року змагалися найактивніші і найзавзятіші читачі – учні 6-7 класів за престижний титул найкращого читача – 2018 року.

Конкурс здобув велику популярність серед юних книголюбів, читачів бібліотек Слобідського району. Готуючись до участі в ньому, учні поставилися з великою відповідальністю. Під час виступів діти проявили фантазію, креативність, свої захоплення та артистичні здібності. Як виявляється, юні читайлики – справжні гурмани, адже представили різножанрову літературу: класичні і сучасні твори, пригоди і фантастику. Крім того, учасники продемонстрували малюнки та презентації до обраних творів, представили лялькову виставу. Всі виступи були неповторними та цікавими.

Почесним гостем конкурсу був помічник Народного депутата України Денисенка Анатолія Петровича, який привітав Найкращих читачів Слобідського району з перемогою та вручив солодкі призи з побажаннями натхненного читання, творчих знахідок, успіхів та нових перемог! Це шестикласники і семикласники:

Гринько Кіра, учениця 6А ХЗОШ №90, читач Бібліотеки-філії №22 . Активна, відповідальна дівчина, бере участь у всіх шкільних олімпіадах, має 35 грамот з різних предметів, вивчає англійську мову, захоплюється співом та танцями.

Котляр Анна , учениця 6А ХЗОШ №90. Бібліотеку-філію №22 відвідує з першого класу, дуже багато читає, це і пригоди, і фентезі, фантастика та детективи. Захоплюється танцями, весела емоційна з гарним почуттям гумору дівчинка.

Кирилова Анастасія, учениця 6А класу ХЗОШ № 102, відвідує бібліотеку ще з дитячого садочку, не мисле свого життя без книг, прочитала для свого віку дуже багато, ще захоплюється, малюванням, вишиванням бісером, мріє стати філологом.

Садома Олексій, ученик 7 А, Харківського технічного ліцею № 173,читач Центральної дитячої бібліотеки, захоплюється фантастикою, співає та грає на фортепіано, брав участь в драматичних гуртках, хоче пов’язати своє майбутнє з музикою та театром.

Кравець Олександр, ученик 7В класу ХЗОШ № 78. Читач Бібліотеки-філії №49, не уявляє собі світ без детективів і фантастики, танцює брейк-данс, бажає стати кухарем, сам вже готує, обожнює випікати смаколики.

Бакулін Ярослав, ученик 6 А класу ХЗОШ № 95, активний читач Бібліотеки-філії №39, допитливий, обожнює пригоди та детективи, завжди питає, чи є нові книги в бібліотеці, бо читає дуже багато і більшість за його віком вже прочитане.

Возгрива Варвара, учениця Харківської гімназії № 46, навчається у 6 класі. Є активним читачем нашої бібліотеки-філії №5. Вона любить читати літературу різних жанрів, та перевагу надає фантастичним та детективним романам. За минулий рік прочитала більше 30 книжок. Варвара – талановита, творча, креативна особистість, веде свій блоґ в Ютубі, займається з трьох років бальними танцями, айкидо та вокалом.

Белявцева Марія , учениця Харківської гімназії № 46, навчається у 6 класі. Дуже активна, творче спрямована, любить читати літературу про тварин, переймається збереженням навколишнього середовища. Має багато друзів, з якими полюбляє обговорювати прочитане. Є активним блоґером на Ютубі.

Кондратюк Марія , учениця сьомого класу НВК №112 знає шлях до бібліотеки ім. І.С.Тургенєва з першого класу, любить читати книги про тварин, пригодницькі романи і фентезі. Серед захоплень Маші слід відмітити і музику: вона відвідує музичну школу.

За висновком журі переможцями цьогорічного свята-конкурсу стали : Котляр Анна, Возгрива Варвара, які братимуть участьу обласному етапі конкурсу «Кращий читач року - 2018».

Щиро вітаємо переможців! Бажаємо їм успіхів, творчого натхнення і чекаємо з перемогою у обласному етапі конкурсу!

Галерея "Найкращий читач року - 2018"

Кiлькiсть переглядiв: 225

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.