Веселе навчання без всякого страждання - медіа-дайджест

Скоро канікули ... Чим би таке зайнятися? А чим зайнятися після уроків, щоб і цікаво, і корисно одночасно? А так буває? А де? У нас - в ЦБ ім. І.С.Тургенєва. Ми сьогодні розповіли про це об'єднаній групі продовженого дня НВК №112. Поговоривши з учнями про їхні проблеми в школі, особливо в кінці навчального року, ми запропонували їм пріходіть до нас в бібліотеку робити уроки: у нас є комп'ютери, які завжди в першу чергу до послуг тих, уто вчиться; у нас є класні довідники, енциклопедії, словники; у нас є тихі та спокійні куточки для занять, щоб ніхто не відволікав і не заважав. І все це разом - навчальна локація - дуже сподобалося хлопцям. А потім ми розповіли нашим гостям про групу, де можна суттєво підтягнути і вдосконалити свою англійську, як граматику, так і розмовний. Щоб слова не залишилися просто словами, ми тут же провели бриф-урок для хлопців: повторили слова, що стосуються Пасхи, заспівали (навіть станцювали) з бадьорими пінгвінами і з непосидою - Великоднім кроликом. Вийшло досить непогано: хоч і не дуже синхронно, зате весело!

Нагадали ми нашим друзям і про проект "АртЛаб", завдяки котрому вони можуть стати практично професійними фотографами або операторами, про клуб "Дітвора", в якому чого тільки цікавого, чудесного і яскравого ні буває! А наші майстер-класи, про які вже нагадали (та й не забували) самі хлопці! Щонеділі до 12-00 вони мчать до нас, а ще напередодні заглядають в читальний зал з питанням: "Що буде в неділю?"

А на канікулах, нагадали ми дітлахам, чекаємо вас в бібліотеці кожен день: приходьте, - буде ненудно разом!

/Files/images/tsb_imturgeneva/shkola_uchba/13-04-2018-uchimsya_veselo/Безымянный коллаж (1).jpg/Files/images/tsb_imturgeneva/shkola_uchba/13-04-2018-uchimsya_veselo/Безымянный коллаж (2).jpg

Кiлькiсть переглядiв: 83

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.