Повернутися до звичайного режиму

Відкрий Європу для себе. Пізнавальна програма

На пізнавальну програму присвячену Дню Європи до Центральної дитячої бібліотеки завітали учні 7 – А класу ЗОШ № 44. Наші гості разом зі своїм гідом, співробітником обласної бібліотеки для дітей Д. А. Бродяк вирушили в віртуальну мандрівку до столиці Великобританії – Лондону.

Подорожуючи, діти дізнались про визначні пам’ятки історії і культури міста, про останні досягнення технічного прогресу. Вестмінстер – самий прекрасний район міста вразив дітей своїми визначними пам’ятками. Вони виказували своє захоплення і Тауерським мостом над річкою Темзою, і знаменитим Віндзорським замком Англії, і Букінгемським палацом, і Вестмінстерським абатством, і звичайно ж годинником і годинниковою баштою Біг – Бен.

Особливо сподобались дітям екскурсії до Британського музею, до музею Шерлока Холмса і до музею воскових фігур мадам Тюссо.

Школярі були у захваті від віртуальної подорожі європейською столицею, вони отримали багато вражень і цікавої та корисної інформації про старовинне і водночас сучасне – прекрасне місто Лондон.

/Files/images/tsdb/2018/may/den_evropyi/002.JPG/Files/images/tsdb/2018/may/den_evropyi/005.JPG/Files/images/tsdb/2018/may/den_evropyi/007.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 124

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.