До бібліотеки, до світла, до книжки. Екскурсія в бібліотеці

До Центральної дитячої бібліотеки на екскурсію сьогодні завітала дуже допитлива дітвора, учні ЗОШ № 114. Дітей цікавило все: і як влаштована бібліотека і які існують в ній правила. Відповіді на ці та інші питання вони одержали переглянувши цікаву, пізнавальну лялькову виставу: «Знайомство з бібліотекою». Про захоплюючі книги та журнали, що є в бібліотеці дітям змістовно розповіла бібліотекар. Школярам цікаво було дізнатися також про те, коли і як з’явилися перші книги, як удосконалювались вони протягом століть і як виготовляють книги сьогодні – самі різноманітні за змістом і за форматом – про це вони довідалися із захоплюючого відеофільму: «Історія книги».

Наші маленькі гості розповіли, що люблять читати самі різні книги, пізнавати щось нове, а потім довели свою начитаність, відповідаючи на питання літературної, природознавчої і музичної вікторин.

Екскурсія в бібліотеці закінчилась дружною обіцянкою дітей знову завітати до бібліотеки.

/Files/images/tsdb/2018/may/ekskursiya/005.JPG/Files/images/tsdb/2018/may/ekskursiya/015.JPG/Files/images/tsdb/2018/may/ekskursiya/026.JPG/Files/images/tsdb/2018/may/ekskursiya/043.JPG/Files/images/tsdb/2018/may/ekskursiya/053.JPG/Files/images/tsdb/2018/may/ekskursiya/071.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 82

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.