Загадки чарівниці природи. Конкурс кмітливих

Велику насолоду і радість викликає спілкування з природою. Природа – чарівниця таїть в собі багато різних таємниць, загадок і цікавих фактів. Тож сьогодні до Центральної дитячої бібліотеки завітали діти із шкільного табору ЗОШ № 44, які бажали значно розширити свій кругозір, поповнити свої знання про маленькі і великі таємниці природи. Наші юні знавці природи прийняли участь в конкурсах і вікторинах, які вимагали від них спостережливості, кмітливості і певних знань про рослинний і тваринний світ землі.

Аби поповнити свої знання про багатий і різноманітний світ природи діти прослухали цікаві повідомлення і переглянули пізнавальні відеофільми: «Надзвичайні рослини світу, «Птахи – цікаві факти», «Рекорди тварин», «10 неймовірних чудес природи».

Конкурс кмітливих знавців природи закінчувався висновком всіх його учасників: природа, то найбільше, найцінніше багатство нашої землі і на нас лежить відповідальність за її екологічний стан.

/Files/images/tsdb/2018/iyun/shkolnyiy_lager/009.JPG/Files/images/tsdb/2018/iyun/shkolnyiy_lager/019.JPG/Files/images/tsdb/2018/iyun/shkolnyiy_lager/028.JPG/Files/images/tsdb/2018/iyun/shkolnyiy_lager/033.JPG/Files/images/tsdb/2018/iyun/shkolnyiy_lager/049.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 87

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.