Бібліотека – скарбниця людської мудрості. Екскурсія

Літній табір молодших класів ЗОШ № 68, завітав сьогодні на екскурсію до Центральної дитячої бібліотеки. Майбутні читачі дуже бажали познайомитися з бібліотекою, задавали безліч питань.

Бібліотекар розповіла дітям, як орієнтуватись в Книжковому домі, і як стати його читачами. Та найбільшу зацікавленість у дітей викликали книги – захоплюючі, різні за тематикою, що відкривають безмежний і неосяжний світ, про які так цікаво розповідала бібліотекар. Школярі змогли також прийняти участь в літературних вікторинах, конкурсах, веселих розвагах. З радістю вони переглянули лялькову виставу: «Подорож в країну Знань». Діти змогли також познайомитися з цікавими дитячими журналами, захоплено перегортаючи їх сторінки.

Залишаючи бібліотеку, школярі обіцяли, що скоро знову завітають до бібліотеки, бо ж тут так багато гарних та цікавих книг.

/Files/images/tsdb/2018/iyun/ekskursiya/010.JPG/Files/images/tsdb/2018/iyun/ekskursiya/025.JPG/Files/images/tsdb/2018/iyun/ekskursiya/034.JPG/Files/images/tsdb/2018/iyun/ekskursiya/043.JPG/Files/images/tsdb/2018/iyun/ekskursiya/049.JPG/Files/images/tsdb/2018/iyun/ekskursiya/064.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 105

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.