Брати наші менші – радощі і ризики. Зоогодина

До Центральної дитячої бібліотеки сьогодні завітали діти із шкільного табору ЗОШ № 44 на захоплюючу і пізнавальну зоогодину. Про друзів наших менших, тварин – самих різних: свійських і диких, діти слухали цікаві повідомлення, переглянули відеофільми, прослухали оповідання українських дитячих письменників: В. Нестайко, С. Дерманського, С. Гридіна.

З особливою цікавістю діти слухали розповідь про тварин, яких приручили люди, про їх надзвичайні заслуги перед людством. А потім діти розповідали про своїх домашніх улюбленців, які вони у них особливі і розумні. Швидко і влучно відповідали наші гості, і на питання вікторин, відгадували загадки. А ось про те, що спілкування з братами нашими меншими, дарує нам не тільки радість, але й супроводжується певними ризиками, діти переглянули пізнавальні презентації.

Вся розмова в цей день була пронизана почуттям любові до тварин, почуттям відповідальності за їх існування на землі і закликом ніколи не бути байдужими до братів наших менших.

/Files/images/tsdb/2018/iyun/shkolnyiy_lager/106.JPG/Files/images/tsdb/2018/iyun/shkolnyiy_lager/011.JPG/Files/images/tsdb/2018/iyun/shkolnyiy_lager/016.JPG/Files/images/tsdb/2018/iyun/shkolnyiy_lager/128.JPG/Files/images/tsdb/2018/iyun/shkolnyiy_lager/149.JPG/Files/images/tsdb/2018/iyun/shkolnyiy_lager/151.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 92

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.