Повернутися до звичайного режиму

"Щастя - це..." - лібро-фентезі

Що ж таке щастя? Мабуть, немає на світі ані дорослої, ані юної людини, яка б не ставила собі таке питання. Колись, багато років назад, один хлопець з відомого фільму написав у творі :"Щастя - це коли тебе розуміють..." Наші юні друзі з літнього табору НВ№112, що прийшли до нас сьогодні аж двома групами поспіль, думають, що "Щастя - це відчувати себе щасливим з нічого", або " це - повертатись додому", і ще " це - мамині смаколики", і навіть так:" це - книга у зручному кріслі"!

А що з цього приводу думають автори нових, чудових, яскравих, "смачних для розуму" (як сказали діти) книжок, які наша бібліотека отримла нещодавно? Енн Файн - авторка "Щоденника кота-вбивці" (не хвилюйтесь: це такий гумор!) впевнена, що щастя - це порозуміння з своїм чотирилапим другом. У найнезвичайнішій книжці, яку ми коли-небудь отримували "Чи може бджола вжалити бджолу?" дуже розумні люди - письменники, художники, артисти, філософи - відповідають на несподівані питання "чомучок", серед яких є і такі: "Що таке зло? Чому люди не можуть бути добрими і щасливими?" А Ірина Цілик, письменниця, поетеса, режисерка, розповідає про своє цікаве життя і вважає що щастя - це "коли в животі тепло від почуттів, а найкращі люди і коти ( і Святий Миколай) поруч з тобою".

Ці і декілька інших книг, що змушують і дорослих, і малих забути про все і, не відриваючись, прочитати книгу "від коринки до коринки" і наприкінці замислитись, що ж то воно таке - Щастя, ми з нашими друзями передивились, помацали, спробували почитати голосно (нічого путнього не вийшло, бо читали усі разом і усі голосно!). В результаті ми дістали аркушики паперу, взяли олівці, фломіки та маркери та й написали, що кожен з нас думає про щастя. І навіть спробували його намалювати!

/Files/images/tsb_imturgeneva/letniy_lager_2014/13-06-2018-schaste/Безымянный коллаж (3).jpg/Files/images/tsb_imturgeneva/letniy_lager_2014/13-06-2018-schaste/Безымянный коллаж (4).jpg/Files/images/tsb_imturgeneva/letniy_lager_2014/13-06-2018-schaste/Безымянный коллаж (5).jpg/Files/images/tsb_imturgeneva/letniy_lager_2014/13-06-2018-schaste/Безымянный коллаж (6).jpg/Files/images/tsb_imturgeneva/letniy_lager_2014/13-06-2018-schaste/Безымянный коллаж (7).jpg/Files/images/tsb_imturgeneva/letniy_lager_2014/13-06-2018-schaste/Безымянный коллаж (8).jpg

Кiлькiсть переглядiв: 72

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.