Подорож у світ тварин. Екологічна мандрівка

В Центральній дитячій бібліотеки сьогодні відбулася особливо цікава і добра зустріч, з учнями 2 - х класів, ЗОШ № 102, і присвячена вона була братам нашим меншим – тваринам.

З задоволенням діти слухали оповідання і вірші: О. Чаклуна, Н. Чуб, О. Копиленко, В. Чухліб, про гуманне відношення до тварин, а також, відгадували загадки, відповідали на питання вікторин. Про самих незвичайних звірів, що населяють планету Земля, вони переглянули захоплюючі відеофільми: «Рекорди тварин», «Веселий зоопарк». Діти розповідали також про своїх домашніх улюбленців, про їх звички, про те, як вони доглядають за ними. А бібліотекар звернулась до дітей з запитанням, чи знають вони, як треба охороняти тварин, надавати їм допомогу і що таке «Червона книга України». У дружній бесіді з дітьми були знайдені відповіді на всі поставлені питання і зроблено висновок: ми зобов’язані піклуватися про братів наших менших – постійно!

/Files/images/tsdb/2018/iyun/shkolnyiy_lager/102 (2).JPG/Files/images/tsdb/2018/iyun/shkolnyiy_lager/003.JPG/Files/images/tsdb/2018/iyun/shkolnyiy_lager/109 (2).JPG/Files/images/tsdb/2018/iyun/shkolnyiy_lager/119.JPG/Files/images/tsdb/2018/iyun/shkolnyiy_lager/023.JPG/Files/images/tsdb/2018/iyun/shkolnyiy_lager/228.JPG/Files/images/tsdb/2018/iyun/shkolnyiy_lager/133.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 128

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.