"Я це можу!" - інтелект - бетл

Інтелект (від лат. - розуміння, осягнення) загальна здатність до пізнання і вирішення проблем. Загалом це система всіх пізнавальних здібностей людини: відчуття, сприйняття, пам'яті, уявлення, уяви та мислення.

Наші юні друзі, які прийшли сьогодні на чергову зустріч з ЦБ ім. І.С.Тургенєва, з книгами і величезним світом, який вони нам дарують, схоже володіють відмінним інтелектом, бойовим запалом і веселою натурою. Те, що потрібно, щоб відбулася прекрасна командна гра-змагання. Так і зробили: розбилися, як завжди, на дві команди, вибрали капітанів (сьогодні хлопці, які вже мають досвід в командних змаганнях, дуже відповідально підійшли до пошуку кандидатури) і встановили правила. А правила такі: "Один (капітан) - за всіх (вибирає вірне рішення і організовує людей), всі (команда) - за одного (намагаються не підвести капітана і команду недоречними відповідями і поведінкою).

Капітани отримали роздруковані угорські кросворди, а потім і парочку ключвордів. Вони були не стільки складні, скільки "кмітливі" (слово одного з капітанів). Ну і швидкість, звичайно - змагання є змагання! Далі було так: розгубилися - зібралися - посміялися - порадилися - впоралися!

Між бетлами бібліотекар ще раз запросила учнів на щоденні літні ігри і розваги. Окремо поговорили про "Веселий English": постаралися розвіяти міф про те, що тут вчать англійську, як в школі. Для прикладу зіграли в гру, яку дуже люблять учасники дитячої англійської групи: вона допомагає краще і веселіше запам'ятовувати нові слова по темі. Гра так сподобалася хлопцям, що вони не обмежилися тільки капітановим поєдинком, зголосилися і інші члени команди.

Битва була захоплюючою і, звичайно, веселою. Щоб якось відпочити і розслабитися, хлопці погортали нові книги з нашої бібілотеки і послухали розповідь про них. Фотосесія (один з одним, з книгами і з улюбленою вчителькою, яку вони за миттєвою згодою зробили "королевою" однієї з фотокомпозицій) - наша традиція, яку діти чекають і про яку нагадують - стала гідним завершенням наших "Ігор розуму".

/Files/images/tsb_imturgeneva/letniy_lager_2014/14-06-2018_-_ntelekt-betl/Безымянный коллаж (1).jpg/Files/images/tsb_imturgeneva/letniy_lager_2014/14-06-2018_-_ntelekt-betl/Безымянный коллаж (2).jpg/Files/images/tsb_imturgeneva/letniy_lager_2014/14-06-2018_-_ntelekt-betl/Безымянный коллаж (3).jpg/Files/images/tsb_imturgeneva/letniy_lager_2014/14-06-2018_-_ntelekt-betl/Безымянный коллаж.jpg/Files/images/tsb_imturgeneva/letniy_lager_2014/14-06-2018_-_ntelekt-betl/IMG_6023.JPG/Files/images/tsb_imturgeneva/letniy_lager_2014/14-06-2018_-_ntelekt-betl/IMG_6024.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 110

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.