"Елементарно, Ватсон!" - відкриття детективного бюро

Чого тільки не вигадаєш для того, щоб літо вдалося цікавим і водночас корисним! Зібравшись в ЦБ ім. І.С.Тургенєва на цей раз, ми згадали цікавинку минулого літа, як нам було весело і прикольно відчувати себе досвідченими детективами, як ми завзято розв’язували найнебуваліши і найнесподіваніші ситуації, знаходячи неочікувані рішення.

І ось вам: в нашій бібліотеці усе літо буде знов працювати наше улюблене івельмишановне бюро детективних розслідувань "Елементарно, Ватсон!". "Чи все дійсно так елементарно?" - спитаєте ви. Звісно, що все залежить від проіесіоналів, що тут працюють. А у нас тут саме професіонали. а як інакше назвати людей, хай може і трошки юних для такої справи, але ж вони стільки знають, стільки помічають, такі уважні і завжди напоготові узнати щось нове.

Якими тільки справами не займались сьогодні юні генії розшуку: вони розшифровували складні послання, знаходили таємні закономірності, вловлювали щонайменші зміни в зовнішності людей або в навколишньому середовищі, моментально знаходили зниклі речі. Хіба не чудові у нас детективи?

Та навіть найенергійнішим професіоналам треба відпочити і отримати заряд енергії. А краще за все це робить сміх, добрий гумор. Все це ми знайшли у класному мультику про наших "колег" "Слідство ведуть Колобки". Сміялись досхочу, але й встигали слідкувати за розслідуванням і навіть давати поради!

/Files/images/tsb_imturgeneva/letniy_lager_2014/19-06-2018-elementarno_vatson/Безымянный коллаж (1).jpg/Files/images/tsb_imturgeneva/letniy_lager_2014/19-06-2018-elementarno_vatson/Безымянный коллаж (2).jpg/Files/images/tsb_imturgeneva/letniy_lager_2014/19-06-2018-elementarno_vatson/Безымянный коллаж (3).jpg/Files/images/tsb_imturgeneva/letniy_lager_2014/19-06-2018-elementarno_vatson/Безымянный коллаж (4).jpg/Files/images/tsb_imturgeneva/letniy_lager_2014/19-06-2018-elementarno_vatson/Безымянный коллаж.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 109

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.