Повернутися до звичайного режиму

Дизайн-тайм

Безкоштовні графічні онлайн-редактори дуже корисна річ, навіть для наших юних користувачів. Всі мріють гарно малювати й створювати сучасний дизайн, але не всі мають навички та візуальний смак. І тут на допомогу приходять різноманітні онлайн-сервіси та графічні інструменти. Центральна бібліотека запропонувала нашими юним користувачам низку занять для знайомства деякими програмами, онлайн-сервісами та інструментами дизайну. Сьогодні опановували онлайн редактори Crello та Canva. Ці програми дозволяють створити власну рекламу, вітальні листівки, дизайн для соціальних мереж і ще все те, на що вистачить вашої фантазії.

Спочатку ми ознайомились з основними інструментами, що дозволяють створити дизайн, а потім дітлахи вирішили що власне вони будуть створювати. Де кого турбують соціальні теми, іншім необхідні вітальні листівки та запрошення на День народження, а хтось потребує реклами власного ютуб-каналу.

/Files/images/2018_tsb/d14.jpg/Files/images/2018_tsb/d15.jpg/Files/images/2018_tsb/миша (7).jpg/Files/images/2018_tsb/Untitled design (4).jpeg/Files/images/2018_tsb/Саша плакат.jpeg

Кiлькiсть переглядiв: 125

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.