Ленгвіч-кафе - нон-стоп тренінг

Ось і ще один четверг у нашому улюбленому Ленгвіч-кафе, що відкриває для нас щотижня двері в ЦБ ім. І.С.Тургенєва. У нашому полку сьогодні поповнення. І особливо радісно те, що це - сім’я: мама і дівчинка-чотирикласниця. Обидві - люди активні, життєрадісні і талановиті, тому вони відразу "вписалися" в нашу команду.

Тема зустрічі - та ж сама "My Body", але ми рухаємся вперед, кодної зустрічі - новий крок. Ось сьогодні ми описували чию-небудь зовнішність: відомої особи, свого друга або рідної людини, один одного. Це - здебільшого для дорослих, а для дітлахів - звісно що - гра! Ось знайшовся у нашій кімнаті маленький іграшковий дельфін: він і взяв участь у нашій грі. Дітлахи по черзі ховали його десь на собі. а решта намагалась, ставлячи питання англійською, здогадатись, де дельфінчик сховався.

/Files/images/tsb_imturgeneva/lengvich-kafe/02-08-2018/Безымянный коллаж.jpg/Files/images/tsb_imturgeneva/lengvich-kafe/02-08-2018/Безымянный коллаж (2).jpg/Files/images/tsb_imturgeneva/lengvich-kafe/02-08-2018/2.jpg/Files/images/tsb_imturgeneva/lengvich-kafe/02-08-2018/1.jpg/Files/images/tsb_imturgeneva/lengvich-kafe/02-08-2018/Безымянный коллаж (1).jpg/Files/images/tsb_imturgeneva/lengvich-kafe/02-08-2018/Безымянный коллаж (3).jpg

Кiлькiсть переглядiв: 53

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.