Повернутися до звичайного режиму

Веселий English - playground

Як же добре, що в світі існують чарівники! Не повірите, але вони є і серед нас! Це ті, хто вміє грати і залучити у веселу компанію якомога більше людей. Круто? А якщо таких чарівників - ціла команда? Ось де вони - справжні веселощі. А в які ігри грати і з якого приводу - хіба це проблема? Ось, наприклад: так значно цікавіше і легше вивчати англійську! А ще один привід - такий гарний і веселий гурт людей, з якими давно знаєш один одного.

Ось ми і грали, залюбки! Звісно, всі користувались англійською мовою, така вже у нас особливість. Розділились на дві команди (дівчатка проти хлопчиків) і почали: хто більш кине у корзину супротивника шариків зі словами по тій чи іншій темі; хто краще покаже якусь тваринку без жодного слова, щоб відгадали (краще, щоб своя команда, а якщо ні - тоді вже інша); хто зможе за допомогою натяків і питань (знов-таки, англійською) відгадати слово, що написане на таємничому аркушику паперу, який прочитали всі, крім відгадувача, і т.ін. У ході змагання у гравців виникали нові і нові ідеї, а це значить, що попереду у на ще чимало цікавих, гомінких і веселих змагань, що допомогають нам не тільки знати,а й любити англійську!

/Files/images/tsb_imturgeneva/vesela_anglyska/09-08-2018/Безымянный коллаж (1).jpg/Files/images/tsb_imturgeneva/vesela_anglyska/09-08-2018/Безымянный коллаж (2).jpg/Files/images/tsb_imturgeneva/vesela_anglyska/09-08-2018/Безымянный коллаж.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 65

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.