День грамотія в Ленгвіч-кафе

Починаючи з1966 року 8 вересня ЮНЕСКО відзначає Міжнародний день грамотності, намагаючись саме в такий спосіб привернути увагу суспільства й мобілізувати міжнародну суспільну думку, щоб збудити його інтерес і досягти активної підтримки зусиль, спрямованих на розповсюдження грамотності.

Ось і в Ленгвіч-кафе (ЦБ ім. І.С.Тургенєва) - День грамотія! Великі грамотії і ті, що трохи менші - всі старанно змагаються за право назвати це свято своїм. А для цього потрібно не так вже й багато: виконати кілька неважких, трошки смішних завданнь: написати кілька слів, які починаються на задану букву, які мають цю букву в середині і які мають цю букву в кінці. Волею долі обрана була буква G (джи). Всі впоралися досить швидко, перевірили результати і - вперед, в наступне завдання. На цей раз ми вставляли пропущені букви в прості односкладові слова. Теж - легко і просто! А ось третє завдання, в якому треба було виправити помилки в уже написаних (але все одно простих) реченнях, змусило замислитись і зосередитись.І ми включили командну роботу: справа значно пожвавилась. Впоралися. Звичайно: команда - велика сила!

А потім поговорили трохи про День англійської мови, який ми будемо святкувати всі разом 22 вересня: розподілили ролі, "країни і континенти", що говорять англійською. Все, більше нічого не розповімо: приходьте до нас на свято і побачите все самі!

/Files/images/tsb_imturgeneva/lengvich-kafe/08-09-2018/Безымянный коллаж (1).jpg/Files/images/tsb_imturgeneva/lengvich-kafe/08-09-2018/Безымянный коллаж.jpg/Files/images/tsb_imturgeneva/lengvich-kafe/08-09-2018/Безымянный коллаж (3).jpg/Files/images/tsb_imturgeneva/lengvich-kafe/08-09-2018/Безымянный коллаж (2).jpg/Files/images/tsb_imturgeneva/lengvich-kafe/08-09-2018/Безымянный коллаж (5).jpg/Files/images/tsb_imturgeneva/lengvich-kafe/08-09-2018/Безымянный коллаж (4).jpg/Files/images/tsb_imturgeneva/lengvich-kafe/08-09-2018/Безымянный коллаж (6).jpg/Files/images/tsb_imturgeneva/lengvich-kafe/08-09-2018/Безымянный коллаж (7).jpg

Кiлькiсть переглядiв: 80

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.