Ленгвіч-кафе - ток-шоу "I Love English!"

Сьогодні у нас - довгоочикувані гості: це волонтери з США Ярес і Джош. Хлопці з задоволенням відгукуються на наші запрошення, особливо коли знають, що в нас є запитання щодо вивчення англійської. Отже цього разу ми приготували купу запитань для хлопців: кожен бажаючий мав змогу спитати про щось своє. Звісно, ми не втримались і спитали хлопців про їх рідні міста: про їх пам’ятки і улюблені місця; про їх друзів і сім’ї. Вони охоче нам відповідали і навіть захопили (як знали) з собою альбоми з світлинами. І на всі питання про тонкощі вивчення англійської Ярес і Джош також відповіли зрозуміло, чітко і з задоволенням.

А ми, чи то з вдячності, чи то для підняття настрою, заспівали їм "Don't worry, be happy". Як би там ми не співали, та хлопці охоче нам підспівували.

/Files/images/tsb_imturgeneva/lengvich-kafe/15-09-2018/Безымянный коллаж (1).jpg/Files/images/tsb_imturgeneva/lengvich-kafe/15-09-2018/Безымянный коллаж (2).jpg/Files/images/tsb_imturgeneva/lengvich-kafe/15-09-2018/Безымянный коллаж.jpg/Files/images/tsb_imturgeneva/lengvich-kafe/15-09-2018/IMG_1315.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 104

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.