"Осіння прогулянка у Кижкин Дім" - екскурсія

Які ж чарівні ці, можливо, останні теплі та сонячні осінні днинки! Саме зараз так хочеться прогулятися по парку, подихати свіжим повітрям, поспілкуватися з друзями. А ще добре зібратися разом і попрямувати в ЦБ ім. І.С.Тургенєва (пішки!) на зустріч з добрими, яскравими і такими цікавими книжками. Наші юні гості - третьокласники школи №94 так і зробили. А на них вже чекали вірні друзі - книжки. Про найкращі з них розповіли дітлахам бібліотекарі на початку зустрічі, а ще нагадали, як і що треба зробити, щоб отримати книжку для читання вдома.

А на другому поверсі на гостей чекала розповідь про те, як наша бібліотека може стати в пригоді кожному з них у навчанні. Як ми можемо допомогти їм упошуках і втіленні їх хоббі і що ще є в бібліотеці цікавого і для них, і для їх батьків. І нарешті кольоровими метеликами запурхали по залу з одних дитячих рук у інші дитячі часописи. Ми лише трішки підказали малятам, що в них до чого, а вже й їхні оченята заблищали. Коли маленьки читайлики залишали нашу бібліотеку, вони ще раз грунтовно повторили, як записатися по всім правилам, щоб отримати улюблену книжку для читання вдома. Обмінюючись щирими подяками, ми розпрощалися до наступних зустрічей.

/Files/images/tsb_imturgeneva/ekskursii/21-09-2018-94_shkola/Безымянный коллаж.jpg/Files/images/tsb_imturgeneva/ekskursii/21-09-2018-94_shkola/Безымянный коллаж (1).jpg/Files/images/tsb_imturgeneva/ekskursii/21-09-2018-94_shkola/Безымянный коллаж (2).jpg/Files/images/tsb_imturgeneva/ekskursii/21-09-2018-94_shkola/Безымянный коллаж (3).jpg

Кiлькiсть переглядiв: 108

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.