Ленгвіч-кафе - лінгво-тренінг

Просто робота: наша звична робота. Ми знову зібралися в ЦБ ім. І.С.Тургенєва, щоб трохи порадитися, що і як буде на святі в наступну суботу. Ви пам'ятаєте: це буде День європейських мов. І одна з них - наша улюблена англійська. Учасники запевнили, що їх презентації вже практично готові, питань (поки що) немає. Головний наш номер - пісню "Don’t worry, be happy" дружно вирішили "довірити" заспівати ведучій групи (таке явище називається співом тільки в умовах святкових веселощів, де можна багато пробачити: =)) Будемо сподіватися, що все прозвучить, як треба.

І на граматику нам вистачило кілька хвилин: поговорили про артикль. Це важливо: блогери на Ютубі твердять, що якщо ти розберешся з артиклями, ти розберешся з половиною англійської граматики. Намагаємося відповідати!

/Files/images/tsb_imturgeneva/lengvich-kafe/22-09-2018/Безымянный коллаж.jpg/Files/images/tsb_imturgeneva/lengvich-kafe/22-09-2018/Безымянный коллаж (1).jpg/Files/images/tsb_imturgeneva/lengvich-kafe/22-09-2018/Безымянный коллаж (2).jpg

Кiлькiсть переглядiв: 122

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.