Акція до Всеукраїнського дня бібліотек «Фантастика – поклик до майбутнього». Рекламний мікс «Розмаїття книжкових новинок». Бібліотечний лабіринт «Територія мрії та уявного світу»

Цього дня до Всеукраїнського дня бібліотек працівники бібліотек Слобідського району провели акцію і бібліотека № 22 не була винятком. Учні 6 класу прийшли до бібліотеки дізналися багато цікавого про те, що таке фантастика, які пророкування письменників-фантастів збулися у наш час, чим фантастика відрізняється від фентезі, чому фентезі стало особливою молодіжною культурою, також відкрили для себе книги Г. Пагутяк, Сашка Дерманського, Дари Корній, У. Швайкерта та Корнелії Функе з фантастичними сюжетами. Присутні поблукали лабіринтами бібліотеки, проявили свою ерудицію, начитаність, вміння думати в квест-грі і наприкінці створили із малюнків уявну країну мрії та казки. Виконавши завдання, вони затрималися біля виставки, знаходячи цікаву інформацію, спілкуючись між собою та з бібліотекарями. До перегляду книжкової виставки “Фантастика – поклик до майбутнього” відвідувачів запрошував робот Кібертрон та бібліотекарі, які провели екскурсію сторінками літератури жанру наукової фантастики і фентезі, запросили відповісти на запитання вікторини «Фантастика», відгадати хто із фантастів передбачив появу різноманітних технологій і пристроїв, в книгах яких авторів можна потрапити в вигадані країни: Нарнію, країну Оз, Земномор’є, Середзем’я та інші. Дітлахи, бажаючи отримати солодкий приз, створювали малюнки та ліпили із пластиліну фантастичних тварин, рослин, героїв. Також ми пройшли територією селища Аеропорт, поздоровили всіх з Всеукраїнським днем бібліотек, запросили до бібліотеки, розповіли цікаві факти про фантастику. Тема акції не залишила байдужими наших читачів і перехожих, вони цікавилися інформацією і книгами. Вважаємо, що акція досягла мети у популяризації бібліотеки і різноманітної літератури.

/Files/images/filial_22_2017/фантастика1.jpg /Files/images/filial_22_2017/фантастика2.jpg /Files/images/filial_22_2017/фантастика3.jpg /Files/images/filial_22_2017/фантастика4.jpg /Files/images/filial_22_2017/фантастика5.jpg /Files/images/filial_22_2017/фантастика6.jpg /Files/images/filial_22_2017/фантастика7.jpg /Files/images/filial_22_2017/фантастика8.jpg /Files/images/filial_22_2017/фантастика9.jpg /Files/images/filial_22_2017/фантастика10.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 90

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.