Людина – це звучить гідно! Година духовного поклику

Година духовного поклику, присвячена Дню Гідності та Свободи, відбулася сьогодні в Центральній дитячій бібліотеці для учнів 9 – А класу ЗОШ № 102. Про свято, що віддає дань поваги і шани людям, які відстоювали демократичні цінності України під час Помаранчевої революції 2004 року і Революції Гідності 2014 року, діти дізналися із розповіді бібліотекара, презентацій і відео – фільмів: «Революція Гідності», «Пам’яті Небесної сотні», «День Гідності та Свободи». Вони відтворили історичні події, розповіли про людей, що віддали своє життя заради майбутнього рідної Вітчизни. Наша країна і досі не має спокою, йдуть війскові дії на Сході України, гідність і свободу українців захищають її безстрашні воїни. Про це розповів дітям почесний гість бібліотеки, війсковослужбовець Національної гвардії, поет і бард Олег Миколайович Бородай. В його розповідях, віршах і піснях просліджувалась палка любов до рідної землі, і віра в перемогу правди, добра, демократії.

Хвилиною мовчання в бібліотеці вшанували світлу пам’ять загиблих героїв Євромайдану, і воїнів – захисників України. Бібліотекар побажала дітям вивчати і пам’ятати події, в яких українці проявили мужність, стійкість і бажання жити в вільній Україні.

/Files/images/tsdb/2018/noyabr/den_gdnost_ta_svobodi/DSCF5202.JPG/Files/images/tsdb/2018/noyabr/den_gdnost_ta_svobodi/DSCF5208.JPG/Files/images/tsdb/2018/noyabr/den_gdnost_ta_svobodi/DSCF5226.JPG/Files/images/tsdb/2018/noyabr/den_gdnost_ta_svobodi/DSCF5235.JPG/Files/images/tsdb/2018/noyabr/den_gdnost_ta_svobodi/DSCF5240.JPG/Files/images/tsdb/2018/noyabr/den_gdnost_ta_svobodi/DSCF5242.JPG/Files/images/tsdb/2018/noyabr/den_gdnost_ta_svobodi/DSCF5253.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 127

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.