Ленгвіч-кафе - старша група

З самого початку ми погортали ті (вже знайомі нам) книжки, які так добре допомогають нам у вивченні англійської, ажде не все можно відразу запам’ятати, і дещо неодмінно треба повторити. І тут наші вріні друзі - книги стають у нагоді.

А тепер поговоримо про свято, що наближається. Є нові ідеї? Є! Є вже якісь готові проекти? Поки що нема, але готуються? Добре. Поділимось, порадимось. Для натхнення подивились віідео про те, як святкують Різдво в різних країнах і "погортали" матеріали сайту, на якому зібрана інформація про святкування Різдва майже в усіх європейських (і не тільки!) країнах.

Добре, просто чудово, що радять якійсь сайти і програми і самі учасники проекту. Так сьогодні ми познайомились ще з одним сайтом, що пропонує вивчати англійську з улюбленими фільмами у супроводі титрів. Спробували - вдалось, здалось цікавим, "кинули" посилання в групу: нехай усі знають і користуються!

/Files/images/tsb_imturgeneva/lengvich-kafe/08-12-2018-starsh/Безымянный коллаж.jpg/Files/images/tsb_imturgeneva/lengvich-kafe/08-12-2018-starsh/Безымянный коллаж (2).jpg/Files/images/tsb_imturgeneva/lengvich-kafe/08-12-2018-starsh/Безымянный коллаж (1).jpg

Кiлькiсть переглядiв: 99

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.