Пригоди домовичка Кузі та його друзів. Зустріч в клубі «Сімейна альтанка»

В клубі «Сімейна альтанка» Центральної дитячої бібліотеки , сьогодні відзначили 90 річницю з дня народження відомої дитячої письменниці Тетяни Олександрової. Гості клубу знайомилися з біографією письменниц,і з історією написання улюблених дітворою книг, про доброго і веселого домовичка Кузю. Тож в цей день і сам ляльковий Кузя разом зі своїми друзями завітав до бібліотеки. Книжкові герої були дуже задоволені зустріччю з дітворою, їм сподобалось, як вони дружно і весело змагалися в рухливих, веселих іграх, відповідали на питання вікторин, і виявляється прочитали вже багато книг про пригоди Кузі.

Діти розповідали , що дуже люблять потішного , милого Кузьку , тож із задоволенням прослухали веселі пісеньки про Кузю і переглянули фрагменти мультфільмів , створених за книгою « Пригоди Кузі». На закінчення зустрічі діти склали словесний портрет письменниці Т. Олександрової , вони відповіли на головне питання, якою ж доброю і гарною людиною була письменниця , якщо вона створила такі добрі , веселі і зворушливі історії , які і через багато років не перестають читати і любити і діти і дорослі.

/Files/images/tsdb/2019/yanvar/altanka/DSCF6201.JPG/Files/images/tsdb/2019/yanvar/altanka/DSCF6233.JPG/Files/images/tsdb/2019/yanvar/altanka/DSCF6236.JPG/Files/images/tsdb/2019/yanvar/altanka/DSCF6268.JPG/Files/images/tsdb/2019/yanvar/altanka/DSCF6274.JPG/Files/images/tsdb/2019/yanvar/altanka/DSCF6294.JPG/Files/images/tsdb/2019/yanvar/altanka/DSCF6306.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 152

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.