Веселий English - лінгво-тренінг

Ось і наближаються до завершення зима і холоди. Хоч і була зима красивою і принесла багато свят, але і морози, і ожеледь, і "сто одежинок" вже всім набридли. Чекаємо-не дочекаємося весну. А в світі буяють кранавали, проганяючи зиму і зустрічаючи весну яскравими фарбами, веселими піснями та танцями. В Європі "карнавалять" Італія (батьківщина карнавалів ще з ХІ сторіччя), Греція, Бельгія, Німеччина, Швейцарія ... А в Україні ми тільки збираємося зустрічати весну і проводжати зиму, але це поки попереду.

Сьогодні ми з цікавістю подивилися відео про історію карнавалів, і так нам це сподобалося, що ми вирішили зараз же теж влаштувати свій бліц-карнавал. Сказано - зроблено. І маски знайшлися підходящі (не інакше - добрий чарівник для нас їх швиденько спорудив), і гарний настрій нам не зрадив. І назвали ми наш карнавал "Маска, я вас знаю". У кожного учасника була своя маска, одягнута так, що він її бачити не міг, зате міг за допомогою декількох питань вгадати, хто він насправді. Вгадали практично всі, а ті, хто не вгадав, веселилися не менше за інших!

/Files/images/tsb_imturgeneva/vesela_anglyska/16-02-2019/Безымянный коллаж (1).jpg/Files/images/tsb_imturgeneva/vesela_anglyska/16-02-2019/Безымянный коллаж (2).jpg/Files/images/tsb_imturgeneva/vesela_anglyska/16-02-2019/Безымянный коллаж (3).jpg/Files/images/tsb_imturgeneva/vesela_anglyska/16-02-2019/Безымянный коллаж (4).jpg/Files/images/tsb_imturgeneva/vesela_anglyska/16-02-2019/Безымянный коллаж (5).jpg

Кiлькiсть переглядiв: 74

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.