"Грай у "Важницю" - вивчай рідну мову!" - пізнавальна гра

Напередодні Дня рідної мови ми з учнями 6 класу НВК №112 з’ясовували, хто найкрутіший знавець рідної української мови. А як це краще зробити? Звісно - грати! Граймо у цікаву, яскраву, пізнавальну гру "Важниця". Спочатку граємо повільно: звикаємо до правил, помиляємось, плутаємось у знаках та в системі оцінок. Але вже хвилин через 15 усі гравці - у курсі справи! Грають завзято, але ще трохи невпевнено: деяка інформація ще не знайома нашим юним гравцям за шкільною програмою, і тут виграє тільки начитаність і ерудованість.

Під кінець гри всі вже настільки захопилися "Важницею", що, діставшись фінішу раніше за інших, грали вже самі для себе.

Визначили переможців, підбили підсумки, але розходитись не квапились: порозмовляли трохи про ті цікаві речі, про нові послуги, які наша бібілотека пропонує юним і дорослим користувачам та подякували один одному за цікаву гру!

/Files/images/tsb_imturgeneva/ukrana/18-02-2019-vajnitsya/1- Безымянный коллаж.jpg/Files/images/tsb_imturgeneva/ukrana/18-02-2019-vajnitsya/Безымянный коллаж.jpg/Files/images/tsb_imturgeneva/ukrana/18-02-2019-vajnitsya/Безымянный коллаж (1).jpg/Files/images/tsb_imturgeneva/ukrana/18-02-2019-vajnitsya/Безымянный коллаж (2).jpg/Files/images/tsb_imturgeneva/ukrana/18-02-2019-vajnitsya/Безымянный коллаж (4).jpg

Кiлькiсть переглядiв: 86

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.