"Ленгвіч-кафе" - "Зиму проводжаємо - Масляну гуляємо!"

Гуляє широка Масляна! І нехай сьогодні не четвер, коли, за народними традиціями, найширше гуляння, але ми зібралися разом саме сьогодні. Дітлахи з власної ініціативи вирішили, що відсвяткувати такі дні з друзями - вірне рішення. Скільки млинців, печіва та інших смаколиків з'явилося на нашому столі! А коли до дитячої групи приєдналися і дорослі, тут вже весело стало всім!

Але люди не забули і про свої домашні заготовки: малеча вивчила слова по темі, дорослі теж не відставали (у нас навіть була одна цікава презентація про те, як люблять млинці в інших країнах). А щоб розібратися, чи добре ми знаємо англійську, ми порівняли наші вміння і бажання з вміннями невдалого дорослого дядечки, який ніяк не міг вивчити навіть англійський алфавіт (пом’ятаєте цю смішну сценку, яку показали нам учасники "Дизель-шоу? Ото ж бо було сміху! ) Ні, ми не такі!

А ще ми не забули, що свята без танців не буває і згадали наш улюблений танок пінгвінів.

Наше свято вдалося! Учасники вітали один одного і нашу бібліотеку і знайшли для цього багато хороших і теплих слів.

/Files/images/tsb_imturgeneva/lengvich-kafe/09-03-2019/1.jpg/Files/images/tsb_imturgeneva/lengvich-kafe/09-03-2019/Безымянный коллаж (2).jpg/Files/images/tsb_imturgeneva/lengvich-kafe/09-03-2019/Безымянный коллаж (3).jpg/Files/images/tsb_imturgeneva/lengvich-kafe/09-03-2019/Безымянный коллаж (4).jpg/Files/images/tsb_imturgeneva/lengvich-kafe/09-03-2019/Безымянный коллаж (5).jpg/Files/images/tsb_imturgeneva/lengvich-kafe/09-03-2019/Безымянный коллаж (6).jpg/Files/images/tsb_imturgeneva/lengvich-kafe/09-03-2019/Безымянный коллаж (7).jpg/Files/images/tsb_imturgeneva/lengvich-kafe/09-03-2019/Безымянный коллаж.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 96

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.