Ласкаво просимо до Країни Читалії. Екскурсія

До Країни Читалії , що розмістилася в Центральній дитячій бібліотеці, сьогодні завітала допитлива дітвора – учні 2 - А класу ЗОШ № 102. Країна Читалія вразила дітей: адже тут було безліч різних, цікавих книжок. До того ж , діти дізналися про правила цієї чарівної країни, і про те, як стати її читачем. Вони розповіли, що дуже люблять читати книги, а потім дружно і вірно відповідали на питання літературних і музичних вікторин.

Велику радість нашим юним гостям доставила зустріч з казкою - літературний театр « Каркуша» представив лялькову виставу: «Подорож до Країни Знань».

Улюблені літературні герої, разом з дітьми зробили висновок про те, як потрібно берегти і шанувати книги, адже вони відкривають своїм читачам нові світи, дають нові знання.

Країна Читалія виявилась надзвичайно захоплюючою і діти обіцяли знову завітати до такої чудової країни, де так цікаво і весело.

/Files/images/tsdb/2019/aprel/ekskursiya/DSCF7293.JPG/Files/images/tsdb/2019/aprel/ekskursiya/DSCF7303.JPG/Files/images/tsdb/2019/aprel/ekskursiya/DSCF7305.JPG/Files/images/tsdb/2019/aprel/ekskursiya/DSCF7325.JPG/Files/images/tsdb/2019/aprel/ekskursiya/DSCF7333.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 103

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.