Коли земля здригнулась. Хроніка Чорнобильської трагедії

Зустріч присвячена Міжнародному дню пам’яті Чорнобильської трагедії, відбулася сьогодні в Центральній дитячій бібліотеці для учнів 7 - А класу ЗОШ № 102. Почесні гості бібліотеки – герої – ліквідатори Чорнобильської аварії: Ємец Валерій Іванович та Карамишев Михайло Іванович, в розповідях відтворили хроніку подій страшної техногенної катастрофи, розповіли про мужність героїв -- ліквідаторів, які першими вступили в смертельний двобій зі смертоносним атомом. Школярі переглянули документальний фільм : «Чорнобильська катастрофа», який відтворив сувору правду аварії. Лунала скорботна мелодія пам’яті, реквієм по загиблим і була вона суворим попередженням для молоді – берегти свою прекрасну планету. Хвилиною мовчання всі присутні вшанували світлу пам’ять загиблих на Чорнобильській аварії.

На закінчення зустрічі почесні гості закликали молодь завжди пам’ятати про трагічні події аварії і закликали їх бути відповідальними за свою землю.

/Files/images/tsdb/2019/aprel/chernobyil/DSCF7425.JPG/Files/images/tsdb/2019/aprel/chernobyil/DSCF7433.JPG/Files/images/tsdb/2019/aprel/chernobyil/DSCF7452.JPG/Files/images/tsdb/2019/aprel/chernobyil/DSCF7455.JPG/Files/images/tsdb/2019/aprel/chernobyil/DSCF7462.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 95

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.