Упізнай літературного героя. Літературно – розважальна мандрівка

До Центральної дитячої бібліотеки сьогодні завітала дзвінкоголоса та допитлива дітвора із шкільного літнього табору гімназії № 178. Наші юні гості вже добре знають шлях до бібліотеки і встигли прочитати немало цікавих книжок. Тож сьогодні на них чекала мандрівка до цікавої і захоплюючої країни – Літературії, де вони зустрілися із улюбленими літературними героями і познайомилися з новими героями, які чекають на них в книгах.

Подорожуючи по чудовій країні Літературії, діти змагалися в літературних вікторинах і казкових іграх, переглянули фрагменти популярних мультфільмів, познайомилися з буктрейлерами на нові книги, які дуже їх зацікавили. Особливо сподобалась дітям лялькова вистава: «Нові пригоди старих друзів», в якій вони співпереживали героям і раділи їх перемогам.

Цікава і весела мандрівка по країні Літературії, подарувала дітям нові знання, враження і бажання знайомитися більше і більше з новими книгами.

/Files/images/tsdb/2019/iyun/letniy_lager/DSCF8886.JPG/Files/images/tsdb/2019/iyun/letniy_lager/DSCF8900.JPG/Files/images/tsdb/2019/iyun/letniy_lager/DSCF8936.JPG /Files/images/tsdb/2019/iyun/letniy_lager/DSCF8916.JPG/Files/images/tsdb/2019/iyun/letniy_lager/DSCF8939.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 70

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.