На побачення до І. Котляревського. Літературна мандрівка

«Ой, я дівчина Полтавка…», широко відомою мелодією – щирою і світлою, розпочалася в Центральній дитячій бібліотеці літературна мандрівка, присвячена 250 річниці з дня народження першого класика нової української літератури – Івана Котляревського. Про життєвий і творчий шлях письменника, який правдиво і яскраво відобразив у своїх творах життя простого українського народу, оспівав його душевну красу, діти дізналися із презентацій, відеофільмів, буктрейлерів на твори: «Наталка Полтавка», «Енеїда», та прослухали ліричні пісні написані на вірші І. Котляревського.

Літературна мандрівка допомогла нашій молоді глибше познайомитися з цікавою людиною – корифеєм української літератури І. Котляревським і осягнути всю велич і красу таланту письменника.

/Files/images/tsdb/2019/sentyabr/kotlyarevskiy/DSCF0154.JPG/Files/images/tsdb/2019/sentyabr/kotlyarevskiy/DSCF0157.JPG/Files/images/tsdb/2019/sentyabr/kotlyarevskiy/DSCF0159.JPG/Files/images/tsdb/2019/sentyabr/kotlyarevskiy/DSCF0180.JPG/Files/images/tsdb/2019/sentyabr/kotlyarevskiy/DSCF0149.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 114

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.