Восьме чудо світу – бібліотека. Посвята в читачі

Сьогодні до Центральної дитячої бібліотеки вперше завітали дошкільнята із дитячого садочку № 300. Тут малеча побачила розмаїття цікавих, яскравих книг та журналів, які поведуть їх у чарівний світ казок, принцес та принців, у світ фантастичних пригод та мандрів. Бібліотекар розповіла про захоплюючі енциклопедії від яких малеча була у захваті.

Діти жваво цікавилися книгами казок, відповідали на питання вікторин та з задоволенням переглянули лялькову виставу: «Лісові пригоди». Щоб стати справжніми читачами бібліотеки, міцно дружити с книгою, діти повинні добре знати правила користування бібліотекою і правила обережного поводження з книгою – з таким зверненням бібліотекаря діти були цілком згодні. Тож таких гарних, розумних дітей, що люблять книги, в бібліотеці урочисто посвятили в читачі, а бібліотекар побажала дітям ніколи не розлучатися з своїми новими друзями – книгами.

/Files/images/tsdb/2019/sentyabr/posvyata_v_chitach/DSCF0196.JPG/Files/images/tsdb/2019/sentyabr/posvyata_v_chitach/DSCF0210.JPG/Files/images/tsdb/2019/sentyabr/posvyata_v_chitach/DSCF0215.JPG/Files/images/tsdb/2019/sentyabr/posvyata_v_chitach/DSCF0225.JPG/Files/images/tsdb/2019/sentyabr/posvyata_v_chitach/DSCF0236.JPG/Files/images/tsdb/2019/sentyabr/posvyata_v_chitach/DSCF0245.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 63

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.