Від козаків до кіборгів. Патріотичний екскурс

Патріотичний екскурс присвячений Дню захисника України і Дню українського козацтва відбувся сьогодні в Центральній дитячій бібліотеці для учнів 9 - Б класу ЗОШ № 102. Здійснити екскурс в історію славного українського козацтва, яке стало зародком сучасних Збройних сил України, допоміг почесний гість бібліотеки Голова ради старійшин козацтва України та діаспори Оксен Васильович Семидуб.

Цікава розповідь із уст самого старійшини козацтва, про Запорізьку Січ, овіяну славою, про героїчний шлях захисників Вітчизни , що пройшли дорогами Другої Світової війни, і захистили рідну землю від фашистської чуми, ця розповідь захопила дітей. Оксен Васильович познайомив також молодь з книгами, що розповідають про Золотий вік козацтва і видатних гетьманів Козаччини.

Про бойовий дух нинішніх захисників України, про технічну оснащеність армії, про честь і гідність наших воїнів, які свято бережуть і примножують бойові традиції своїх пращурів – козаків, захисників Вітчизни і з честю виконують покладену на них місію берегти рідну землю, незалежність нашої країни, школярі переглянули цікавий патріотичний відеофільм «Воїни - захисники».

Голова старійшин козацтва звернувся до молоді з закликом: вивчати історію своєї Батьківщини, бути її вірними синами і дочками завжди готовими стати на захист своєї країни.

/Files/images/tsdb/2019/oktyabr/kazachestvo/DSCF0515.JPG/Files/images/tsdb/2019/oktyabr/kazachestvo/DSCF0533.JPG/Files/images/tsdb/2019/oktyabr/kazachestvo/DSCF0545.JPG/Files/images/tsdb/2019/oktyabr/kazachestvo/DSCF0550.JPG/Files/images/tsdb/2019/oktyabr/kazachestvo/DSCF0559.JPG/Files/images/tsdb/2019/oktyabr/kazachestvo/DSCF0570.JPG/Files/images/tsdb/2019/oktyabr/kazachestvo/DSCF0581.JPG/Files/images/tsdb/2019/oktyabr/kazachestvo/DSCF0580.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 115

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.