Українці гідні свободи. Історичний роздум

На історичний роздум , присвячений Дню гідності та свободи, до Центральної дитячої бібліотеки сьогодні завітали учні 9 - Б класу ЗОШ №102.

Про свято, що віддає дань поваги і шани людям, які відстоювали демократичні цінності України під час Помаранчевої революції 2004 року і Революції гідності 2014 року, розповів молоді гість бібліотеки – журналіст, поет Леонід Андрійович Логвиненко. Він провів історичний екскурс в бурхливі трагічні події тих років, розповів про незабутні події на Майдані, про людей, що віддали своє життя заради майбутнього нашої країни. До уваги молоді були представлені відеофільми : «День гідності та свободи», «Революція гідності».

Наша країна і досі не має спокою, не закінчився військовий тяжкий конфлікт на Сході України, і наші безстрашні воїни захищають спокій, свободу і гідність українців . Про мужність і стійкість воїнів – захисників Донбасу, про шляхи мирного урегулювання воєнного конфлікту, розповів молоді також наш гість – Леонід Андрійович, який часто бував на смузі зіткнення, у бойових частинах, спілкувався з нашими воїнами. До уваги молоді були представлені фотознімки, автором яких є сам Леонід Андрійович Логвиненко в яких відтворені воєнні будні наших військових на передовій. Хвилиною мовчання він закликав усіх присутніх вшанувати світлу пам’ять загиблих героїв Євромайдану і загиблих воїнів визволителів.

Година історичних роздумів, присвячена Дню гідності та свободи, закінчувалась зверненням до молоді: вивчати і пам’ятати історичні події в яких українці проявили мужність, патріотизм, бажання жити в вільній демократичній Україні.

/Files/images/tsdb/2019/noyabr/den_dostoinstva/DSCF1032.JPG/Files/images/tsdb/2019/noyabr/den_dostoinstva/DSCF1046.JPG/Files/images/tsdb/2019/noyabr/den_dostoinstva/DSCF1050.JPG/Files/images/tsdb/2019/noyabr/den_dostoinstva/DSCF1068.JPG/Files/images/tsdb/2019/noyabr/den_dostoinstva/DSCF1062.JPG/Files/images/tsdb/2019/noyabr/den_dostoinstva/DSCF1078.JPG/Files/images/tsdb/2019/noyabr/den_dostoinstva/DSCF1087.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 105

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.