Стоїть в скорботі Мати - Україна. Історична свічка пам’яті

День пам’яті жертв голодомору та політичних репресій відзначили сьогодні в Центральній дитячій бібліотеці. Сувору історичну правду про жахливі роки голодомору розповіла гостям бібліотеки, учням 10 класу 178 гімназії, історик Вікторія Володимирівна Басій. Історично – документальний фільм про причини і наслідки голодомору , про безмірні страждання українського народу,вражали дітей, спонукали до роздумів і вони задавали питання, які найбільше їх хвилювали. Піснями і віршами про страшний голодомор, в яких виливається великий біль і смуток багатостраждального народу, продовжувалась година пам’яті. Хвилиною мовчання вшанували присутні пам’ять загиблих в роки голодомору.

На закінчення зустрічі Вікторія Володимирівна Басій звернулась до молоді з проханням : завжди пам’ятати про страшну трагедію Голодомор і її трагічні наслідки, аби вона ніколи не повторилася на нашій рідній землі.

/Files/images/tsdb/2019/noyabr/golodomor/DSCF1108.JPG/Files/images/tsdb/2019/noyabr/golodomor/DSCF1105.JPG/Files/images/tsdb/2019/noyabr/golodomor/DSCF1115.JPG /Files/images/tsdb/2019/noyabr/golodomor/DSCF1123.JPG/Files/images/tsdb/2019/noyabr/golodomor/DSCF1128.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 43

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.