Ленгвіч-кафе - лінгво-тренінг

"Хто багато читає, той багато знає", - така народна мудрість! Безперечно, так воно й є: щоб добре знати будь-яку мову, треба навчитись добре читати. А що найперше потрібно для гарного читання? Звичайно ж: вірно вимовляти усі слова і звуки. Дитяча істина, але як швидко дорослі про це забувають, вважають, що це зовсім неважливо. І, як результат:" Я не розумію, що вони там кажуть англійською! Ну й мова, та її неможливо вивчити!"

Отже, висновок єдиний: повертаємось " в дитинство" нашого проекту і вчимося або ж повторюємо основи основ мови: признавати і вимовляти англійські звуки. Знов нагадуємо учасникам групи:"Гасло проекту " Англійська англійською!" Учасники старанно повторюють такі знайомі ( а виходило часом, що не дуже й знайомі) англійські звуки: шиплячі "з" і "с"; гаркаве "р"; "х", "т", "п"та "д", що вимовляються на видиху... Виходить непогано, але ж... ми були такі впевнені, що все у нас ТУТ гаразд...Ось граматика, - це да! Але засмучуватись - не в наших звичках. Наполегливість і любов до своєї справи здатні творити дива! Все у нас буде вірно, красиво і ще краще!

/Files/images/tsb_imturgeneva/lengvich-kafe/26-06-2020/Безымянный коллаж-2.jpg/Files/images/tsb_imturgeneva/lengvich-kafe/26-06-2020/Безымянный коллаж-3.jpg/Files/images/tsb_imturgeneva/lengvich-kafe/26-06-2020/Безымянный коллаж-4.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 102

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.