"Кращий читач року" - заключний етап конкурсу онлайн

Довгоочикуваний останній етап конкурсу "Кращий читач року" нарешті відбувся! Учасники за допомогою Zoom & Skype зв’язувалися з Обласною дитячою бібліотекою та розповідали про свої улюблені книжки, відповідали на питання організаторів і розповідали про себе, про свої читацькі вподобання та плани на літо.

Тепер хвилювання всі позаду, а попереду - підсумки конкурсу, сподівання на перемогу, якої наша читачка дійсно варта. А ще - цілісіньке літо для читання, відпочинку з друзями ( у межах, дозволених під час карантину) і - відчуття ще одного кроку "до зірок"!

/Files/images/tsb_imturgeneva/chtenie_kniga/07-07-2020-kraschiy_chitach_zaklyuchniy_etap/Безымянный коллаж-1.jpg/Files/images/tsb_imturgeneva/chtenie_kniga/07-07-2020-kraschiy_chitach_zaklyuchniy_etap/Безымянный коллаж-2.jpg/Files/images/tsb_imturgeneva/chtenie_kniga/07-07-2020-kraschiy_chitach_zaklyuchniy_etap/Безымянный коллаж-3.jpg/Files/images/tsb_imturgeneva/chtenie_kniga/07-07-2020-kraschiy_chitach_zaklyuchniy_etap/Безымянный коллаж-4.jpg/Files/images/tsb_imturgeneva/chtenie_kniga/07-07-2020-kraschiy_chitach_zaklyuchniy_etap/Безымянный коллаж-5.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 133

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.